Μετά τον χωρισμό-“βόμβα”από τον Μαρκουλάκη: Χαμογελάει η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η 1η δημόσια εμφάνισή της

December 14, 2023

Μετά τον χωρισμό-“βόμβα”από τον Μαρκουλάκη: Χαμογελάει η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η 1η δημόσια εμφάνισή τηςΜε ιδιαίτερη απήχηση και μεγάλη συμμετοχή από το κοινό, πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο Semiramis, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, με πολλούς ανθρώπους να έρχονται να υποστηρίξουν τα παιδιά με καρκίνο. Ενώ το παρόν έδωσε και η  λατρεμένη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία και συνεχίζει το έργο της, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Το γούρι του Συλλόγου για το 2024 αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του Συλλόγου και έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Bazaar. Πρόκειται για μια αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα (Northern Star), ο οποίος συμβολίζει την παντοτινή πυξίδα αλληλεγγύης για την ΕΛΠΙΔΑ. Αυτό το γούρι είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Χρυσή Βαρδινογιάννη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού

Oi Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Τσαγκά-Κεφαλογιάννη, Μάνια Ντέλου, Τζωρτζίνα Έλληνα, , Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Ειρήνη Δανελιάν, Αλίνα Μινέττα, Νάσια Θανοπούλου, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Το φετινό γούρι και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Η κυρία Μαριάννα Λαιμού στον ρόλο της Αντιπροέδρου του Σωματείου σχεδίασε το γούρι και το κοσμηματοπωλείο Serkos το κατασκεύασε. Όλα τα έσοδα από την πώληση του γούριου θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των σκοπών του Σωματείου.

Το οργανωτικό συμβούλιο του φετινού Bazaar περιλάμβανε τις κυρίες Μαριάννα Λαιμού, Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέττα, Νάσια Θανοπούλου, Αλεξία και Χρυσή Βαρδινογιάννη και Έλλη Ιωάννου.

Η Νάσια Θανοπούλου και η Λάουρα Λαλαούνη.

Στο bazaar εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια από τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη η Χρυσή Βαρδινογιάννη.

H Φαίη Μπαρμπαλιά και η Χρυσή Βαρδινογιάννη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: