Μόλις μαθεύτηκε: Γι’ αυτό είχε κατηγορηθεί ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ

December 15, 2023

Μόλις μαθεύτηκε: Γι’ αυτό είχε κατηγορηθεί ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη ΕλισάβετΑνατριχιάζουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με την 50χρονη Ελισάβετ που κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά που είχε ο 37χρονος γείτονάς της.

Καινούργιες λεπτομέρειες έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 μπήκε σε είσοδο πολυκατοικίας και αυνανίστηκε μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, κατά της οποίας είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε αποκλειστικά στο MEGA η φοιτήτρια.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: