Ξετρελαμένη με τον Κασσελάκη η Έφη Σαρρή: «Θέλω να με έχει στο γραφείο του, να του το καθαρίζω με το φτερό»

December 15, 2023

Ξετρελαμένη με τον Κασσελάκη η Έφη Σαρρή: «Θέλω να με έχει στο γραφείο του, να του το καθαρίζω με το φτερό»Ερωτευμένη με τον Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε η Έφη Σαρρή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Η ίδια δήλωσε μάλιστα ανοιχτά την… πρόθεσή της να κατέβει μαζί του στις εκλογές και – γιατί όχι; – να του καθαρίζει μέχρι και το γραφείο του.

«Είμαι… πλαστικοποιημένη, δεν με βλέπετε; Περνάω τα Χριστούγεννα τραγουδώντας, δεν ξέρω να κάνω μελομακάρονα. Ας μην με παντρευτεί κανείς, δεν κάνω για σπίτι», είπε αρχικά με το ιδιαίτερο χιούμορ της η Έφη Σαρρή.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης. Ήρθε στην Ελλάδα, τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα. Εννοείται ότι θα τον ερωτευόμουν. Τι άλλο θέλεις από έναν άντρα για να τον ερωτευτείς; Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος», απάντησε στη συνέχεια η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση που της έγινε. «Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το βήμα και ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Hollywood», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.

Τέλος, σε ένα ενδεχόμενο να κατέβαινε ξανά στις εκλογές – μετά την πρώτη και μοναδική της έως τώρα προσπάθεια το 2007 – η Έφη Σαρρή απαντά μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Εννοείται ότι θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θέλω υπουργείο. Στο γραφείο του να με είχε να του το καθάριζα εκεί πέρα με το φτερό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: