Συγκινητικό βίντεο – Κωφάλαλo κοpιτσάκι ζητά δώρο από τον Άγιο Βασίλη… με τη βοήθεια του ξωτικoύ του

December 14, 2023
Ένα συγκινητικό βίντεο παρουσιάζει ένα κωφάλαλο κοριτσάκι που ζητά ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη, με την υποστήριξη του ξωτικού του.

Συγκινητικό βίντεο – Κωφάλαλo κοpιτσάκι ζητά δώρο από τον Άγιο Βασίλη… με τη βοήθεια του ξωτικoύ του


Διαφ.

Η μικρή Έμιλι είχε μια συγκινητική συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτiκά του (Βίντεο)

Ένα κοpιτσάκι έζησε το θαύμα των Χριστουγέννων χάρη σε ένα ξωτικό του Άγιου Βασίλη!

Η μικρή Έμιλι, 4 ετών, είναι κωφάλαλη και επικοινωνεί με τη Βρετανική Νοηματική Γλώσσα (BSL). Η μητέρα της, Τάνια Άντριους πήγε την Έμιλι και τον 6χρονο αδερφό της, Χιούγκο, να δουν τον Άγιο Βασίλη πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εκεί, τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Το εξωτικό του Άγιου Βασίλη, η Holly the Elf ή κατά κόσμον, Μέλανι Μπόισον, βοήθησε την Έμιλι να πει στον Άγιο Βασίλη τι δώρο θέλει μέσω της Νοηματικής Γλώσσας.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ξωτικό, είχε προσληφθεί ειδικά για την Έμιλι, με πρωτοβουλία του σχολείου της, αναφέρει η New York Post.

Στο βίντεο φαίνεται η μικρούλα να ζητάει μια κούκλα, ένα κουκλόσπιτο, σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι για τα Χριστούγεννα.

Δάκρυσα – Είδα το πρόσωπό της να φωτίζεται
Η μαμά της περιέγραψε την εμπειρία ως μαγική καθώς, όπως λέει, έχει πάει την κόρη της σε 4 διαφορετικούς Αγίους και της υπόσχονταν ψευδώς ότι θα γνώριζε τη Νοηματική Γλώσσα.

Το γεγονός ότι μπορούσε να επικοινωνήσει ελεύθερα με το ξωτικό και να πει στον Άγιο Βασίλη τι ήθελε ήταν καταπληκτικό είπε χαρακτηριστικά η μαμά της Έμιλι.

Όταν φύγαμε δάκρυσα. Ήταν μαγικό να βλέπω το πρόσωπο της Έμιλι να φωτίζεται είπε.

Η μαμά είπε ότι η μικρή Έμιλι ήταν λίγο νευρική στην αρχή αλλά το ξωτικό τη βοήθησε πολύ.

Θέλω να σπάσω τα ταμπού για την κοινότητα των κωφών και να κάνει η κόρη μου τα πάντα όπως και ο γιος μου καταλήγει η Τάνια Άντριους.

Πηγή:.in.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: