Κώστας Σόμμερ: Δάκρυσε με τις δηλώσεις της συζύγου του – Ψυχή μου, της είπε

December 14, 2023
Κώστας Σόμμερ: Η σύζυγός του τον έκανε να δακρύσει με τα λόγια της – Αγάπη μου, του είπε.

Κώστας Σόμμερ: Δάκρυσε με τις δηλώσεις της συζύγου του – Ψυχή μου, της είπε


Διαφ.

Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη

 

O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στην οικογένειά τους, αλλά και το φλερτ που δέχονται από τρίτους.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα κι αρχικά, ο Κώστας Σόμμερ αναφέρθηκε στα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνει στα παιδιά του.

Η μικρή μας από τον Άι Βασίλη ζήτησε γάλα και ύπνο. Ο Ιάσονας ζήτησε ένα φορτηγό με δεινόσαυρους. Από του χρόνου, θα ντυθώ Άι Βασίλης για τα παιδιά, αλλά δεν θέλω να τρομάξουν. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα είχαμε πάει ένα ταξίδι, στο οποίο ήταν να πάμε για 3 μέρες και τελικά, κάτσαμε 15, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κώστας είναι τα παιδιά μας. Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον. Στις γιορτές θα πάμε Αράχωβα με τα παιδάκια μας, ανέφερε.

Ψυχή μου, της απάντησε ο Σόμμερ σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια του.

Τέλος, ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για το φλερτ που δέχεται η σύζυγός του από τρίτους. Το πρώτο ρεβεγιόν που κάναμε μαζί ήταν το πιο ωραίο. Πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου το φλουρί. Μπροστά μου δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος τη Βαλεντίνη, όποιος το κάνει πρέπει να έχει ένα ειδικό βάρος και θράσος. Θα συζήταγα εύκολα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μαζί της, αρκεί να βρεθεί ο χρόνος, σημείωσε κλείνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: