“Θάνο, ηρέμησε”: “Λύγισε” στον αέρα ο κάμεραμαν του Ράδιο Αρβύλα, ζήτησε το λόγο, δεν άντεξε & ξέσπασε σε κλάματα

December 16, 2023

“Θάνο, ηρέμησε”: “Λύγισε” στον αέρα ο κάμεραμαν του Ράδιο Αρβύλα, ζήτησε το λόγο, δεν άντεξε & ξέσπασε σε κλάματαΤο βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” έδωσε τον λόγο σε έναν συνεργάτη του, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη μητέρα του που είναι άρρωστη.

«Δίνω κατευθείαν τον λόγο στον εδώ και 17 χρόνια συνεργάτη μας και φίλο Θάνο, ο οποίος θέλει να στείλει ένα μήνυμα στην μητέρα του», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Στη συνέχεια, ο Θάνος είπε απευθυνόμενος στην κάμερα και στη μητέρα του: «Μαμά ξέρω ότι με βλέπεις. Θέλω να σου ευχηθώ να είσαι δυνατή, να βγεις γρήγορα. Σ’ αγαπώ πολύ, συγγνώμη που κλαίω, σε περιμένω και είναι μια δοκιμασία που θα περάσει γρήγορα. Εγώ θα σε περιμένω εδώ! Πάντα θα σε περιμένω! Σ’ αγαπώ».

«Θάνο ηρέμισε. Όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μας να ευχηθούμε περαστικά στη μητέρα του Θάνου και να δεις που στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω να το άκουσε η μαμά και ελπίζω να ήταν στην τηλεόραση και να το άκουσε», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: