«Δακρύζει» κι ο Θεός πάνω απ’ την Καβάλα: 17χρονη «έσβησε» ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα

December 16, 2023

«Δακρύζει» κι ο Θεός πάνω απ’ την Καβάλα: 17χρονη «έσβησε» ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδαΜια 17χρονη μαθήτρια έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία της Καβάλας. Η Ευγενία – Μαρία Καζαντζίδου το περασμένο Σάββατο εισήχθη στο νοσοκομείο Καβάλας με ανεύρυσμα. Επί μια εβδομάδα οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Καβάλας πάλεψαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.

Οι συμμαθητές της ακύρωσαν την πενταήμερη εκδρομή τους και έκαναν παρακλήσεις υπέρ της θεραπείας της φίλης τους. Η Ευγενία – Μαρία ήταν πανέμορφη στο σώμα και στην ψυχή. Μια μαθήτρια με εξαιρετικές επιδόσεις και ένα παιδί με περισσή καλοσύνη. Το όνειρό της ήταν να γίνει δημοσιογράφος.

Αναβάλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου

Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό της 17χρονης Ευγενίας ο Δήμος Παγγαίου καθώς και άλλοι φορείς της περιοχής αναβάλουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Παγγαίου αναφέρει: “Για σήμερα 16.12.23 αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό ενός νεαρού κοριτσιού κάτοικο Κοκκινοχωρίου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Η νεκρώσιμος ακολουθία της Ευγενίας – Μαρίας Καζαντζίδου θα τελεστεί στις 15:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ιερό ναό Αγίου Νέστορα, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: