«Λύγισε» η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περιπέτεια υγείας: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό στη ζωή μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο»

December 17, 2023

«Λύγισε» η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περιπέτεια υγείας: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό στη ζωή μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο»Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και η επιτυχημένη μαγείρισσα αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. Μάλιστα, για πρώτη φορά, μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τα όσα ανάφερε

«Θυμάμαι πολύ έντονα τα πρώτα Χριστούγεννα που είχα με την Κωνσταντίνα μου μωράκι. Θυμάμαι τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου σπίτι, όταν ήμουν παιδί. Μου έχουν μείνει οι μυρωδιές από τότε», δηλώνει αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», εξομολογείται αμέσως μετά η διάσημη μαγείρισσα.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα ‘πρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι.

Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Και τελείωσε, πέρασε», παραδέχεται για πρώτη φορά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κάμερα του MEGA.

«Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια. Μία φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο… Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ», είπε κλείνοντας το θέμα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: