Ο κακός χαμός σε κηδεία στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο στην εκκλησία & “πάγωσαν” όλοι με αυτό που αντίκρισαν

December 17, 2023

Ο κακός χαμός σε κηδεία στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο στην εκκλησία & “πάγωσαν” όλοι με αυτό που αντίκρισανΣε μία κηδεία στη Ζάκυνθο επικράτησε χαμός, όταν οι συγγενείς ανακάλυψαν ότι θρηνούσαν λάθος γυναίκα, μέσα στο φέρετρο.

Ειδικότερα, σε μια μικρή εκκλησία, στην περιοχή του Λαγανά, βρισκόταν σε εξέλιξη η κηδεία μιας ηλικιωμένης γυναίκας, όπου συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η νεκρώσιμη ακολουθία, τα παιδιά και τα εγγόνια της άτυχης γυναίκας ζήτησαν να ανοίξουν το φέρετρο για να την αποχαιρετίσουν και προς μεγάλη τους έκπληξη, αντίκρισαν μία άγνωστη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια χαοτική σκηνή και οι συγγενείς να απαιτούν απαντήσεις από το γραφείο τελετών.

Το σοβαρό λάθος που αποκαλύφθηκε στην κηδεία

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, η έρευνα αποκάλυψε ένα σοβαρό λάθος που έγινε, είτε από το γραφείο τελετών, είτε από το νεκροτομείο, με τη γυναίκα να έχει ήδη ταφεί νωρίτερα.

Κατά λάθος, η σορός της γυναίκας ανταλλάχθηκε με μια άλλη από διαφορετική οικογένεια και η άλλη οικογένεια, χωρίς να έχει ανοίξει το φέρετρο, δεν είχε ιδέα για το μπέρδεμα.

Αφού ενημερώθηκε η άλλη οικογένεια, ακολούθησε η εκταφή και η μεταφορά της σορού στον Λαγανά, όπου η αρχική οικογένεια περίμενε στην εκκλησία για να τελέσει εκ νέου τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστό αν κάποια από τις δύο οικογένειες έχει προχωρήσει σε καταγγελία σχετικά με το θλιβερό αυτό περιστατικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: