“Οφείλουμε να την αποχαιρετήσουμε”: Νέος θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο, δυστυχώς ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Μπιμπίλας

December 17, 2023

“Οφείλουμε να την αποχαιρετήσουμε”: Νέος θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο, δυστυχώς ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο ΜπιμπίλαςΗ Βέτα Κορμού, η ηθοποιός που δούλεψε στην “χρυσή” δεκαετία του 60, άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Οι αναρτήσεις για τη Βέτα Κορμού

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, γράφοντας: “Ακόμα κι όταν φεύγει μια παλιά συνάδελφος, μια ηθοποιός που δεν έγινε γνωστή, αλλά δούλεψε στην χρυσή δεκαετία του 60 σε μικρούς χαρακτηριστικούς ρόλους, οφείλουμε να την αποχαιρετήσουμε με σεβασμό κι αγάπη. Έφυγε χθες η Βέτα Κορμού, μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας Μαρίας Παπαδοπούλου και προσευχ.ομαστε για καλό της ταξίδι”.

Ανάρτηση έκανε και ο Νίκος Νικόλιζας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: “Έφυγε και η σύζυγος του τεράστιου σολίστα του μπουζουκιού Κώστα Παπαδόπουλου, (έκαναν το αχτύπητο δίδυμο Παπαδόπουλος/ Καρνέζης και έπαιξαν με όλα τα ιερά τέρατα του πάλκου) Βέτα Κορμου. Πριν μερικούς μήνες είχαμε συναντηθεί στο σπίτι του σπουδαίου οργανοπαίχτη για ένα αφιέρωμα. Ευγενέστατη, καλοκάγαθη μου λέει: “εμένα με γνωρίζεις”. Αν και η φυσιογνωμία της πολύ γνωστή, δεν μπορούσα να θυμηθώ. Μου λέει ” είχα παίξει στην ταινία ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ με τον Χατζηχρήστο. Έκανα τη γυναικά του Μεντη”. Καθίσαμε και μου έλεγε διάφορα περιστατικά. Την ρωτάω, γιατί δεν συνεχίσατε την καριέρα. Μου λέει περήφανα: “έπρεπε να αποφασίσω οικογένεια ή καριέρα. Προτίμησα την οικογένεια”. Τον θάνατο της έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Κάλο της ταξίδι στην αιωνιότητα και κουράγιο στους οικείους της!”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: