Τον έψαχναν 2 μέρες: Νεκρός ξαφνικά ο εκκεντρικός Τόλης Σκουλαριώτης, το μακάβριο εύρημα & η αιτία θανάτου

December 17, 2023

Τον έψαχναν 2 μέρες: Νεκρός ξαφνικά ο εκκεντρικός Τόλης Σκουλαριώτης, το μακάβριο εύρημα & η αιτία θανάτου


Διαφ.

Ο Τόλης Σκουλαριώτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, την Αιξωνή της Γλυφάδας, όπου ζούσε με το σκυλάκι του, Pebbles, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv αναφέρουν ότι, τον τελευταίο καιρό, ο σχεδιαστής νοσηλευόταν συχνά, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ανάγκαζε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Ξαφνικά νεκρός ο Τόλης Σκουλαριώτης

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Στέλλα Γεωργιάδου, σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα, υπογραμμίζοντας «μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό. Είχε περάσει μια ηπατίτιδα, όμως οι γιατροί του έλεγαν ότι θα το ξεπεράσει από μόνος του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του και πριν 20 χρόνια είχε κάνει ένα by pass. Τώρα έφυγε από καρδιά. Τον έψαχναν δύο μέρες και δεν τον έβρισκαν. Πήγε η αστυνομία, άνοιξε το σπίτι και τον βρήκαν νεκρό».

Ακολούθησε και ανάρτηση της Στέλλας Γεωργιάδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα «Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι!! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».

Ο Τόλης Σκουλαριώτης είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας σόουπιζ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ αυτό που δούλευε τα τελευταία χρόνια ήταν να δημιουργήσει ένα αγρόκτημα με σπίτια πάνω σε δέντρα, ως μία εναλλακτική πρόταση διακοπών στο Μούρεσι του Πηλίου, απ’ όπου και καταγόταν.

Τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν συχνά το Πήλιο και προσπαθούσε να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες, για να ξεκινήσει να κάνει πράξη τα όσα είχε ονειρευτεί.

Πέθανε ο Τόλης Σκουλαριώτης

"Έφυγε" ξαφνικά ο Τόλης Σκουλαριώτης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: