Ζάκυνθος: Ασύλληπτο μπέρδεμα σε κηδεία – Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν λάθος άνθρωπο

December 16, 2023

Ζάκυνθος: Ασύλληπτο μπέρδεμα σε κηδεία – Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν λάθος άνθρωπο


Διαφ.

Σε κατάσταση που δεν περιγράφεται  βρέθηκαν οι συγγενείς και φίλοι της ηλικιωμένης γυναίκας από το μακάβριο λάθος

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν οι συγγενείς και φίλοι μιας ηλικιωμένης γυναίκας που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή από ένα αδιανότητο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της κηδείας της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κηδεία που έγινε στην εκκλησία χωριού της περιοχής του Λαγανά Ζακύνθου. Αφού ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, τα παιδιά και τα εγγόνια της εκλιπούσης ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την συγγενή τους. Αυτό όμως που αντίκρισαν όταν το αίτημά τους έγινε δεκτό τούς άφησε άφωνους: Μέσα στο φέρετρο κειτόταν μια άγνωστη γυναίκα και όχι η αγαπημένη τους συγγενής.

Όπως είναι φυσικό, μετά την αποκάλυψη του μακάβριου λάθους επικράτησε ένταση, με τους οργισμένους συγγενείς να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών εξηγήσεις. Τελικά αποδείχθηκε ότι η γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα, αντί άλλης, από μια άλλη οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν άνοιξε το φέρετρο. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να ενημερωθεί και η άλλη οικογένεια για το λάθος και κατόπιν να γίνει εκταφή προκειμένου να τελεστεί νέα νεκρώσιμη ακολουθία.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν οι ευθύνες βαραίνουν το γραφείο τελετών, το νεκροτομείο ή κάποιον άλλον υπεύθυνο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Πηγή:protothema


Πηγή

Διαβάστε επίσης: