«Αν δεν προλάβω να του τα πω…»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε 1 κασέτα για τον γιο του & έδωσε ρητή εντολή

December 18, 2023

«Αν δεν προλάβω να του τα πω…»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε 1 κασέτα για τον γιο του & έδωσε ρητή εντολήΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου προσέφερε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη, γεμάτη αποκαλύψεις, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 υποδέχθηκε την οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού» στο πλατό του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος», αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής του, την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση με τον γιο του, και τους μεγαλύτερους φόβους του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα όσα εξομολογήθηκε

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών, κάθισα – και το λέω για πρώτη φορά – και έγραψα μία ταινία. Έβαλα έναν φίλο μου cameraman, έστησε μπροστά μου την κάμερα, την άνοιξε, του λέω «σε παρακαλώ, φύγε» και μίλησα επί 30 λεπτά απέναντι στον γιο μου, χωρίς να είναι εκείνος μπροστά φυσικά», εξομολογείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν προλάβω να του τα πω μέχρι τα 20-25 του, δεν θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του τη δώσουν, για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει, τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει, θα μείνει απλά μια κασέτα», συμπληρώνει ο παρουσιαστής και τα λόγια του καθηλώνουν.

«Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο «μικρούλης» ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εύχομαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να πω στον εαυτό μου: δεν φοβάμαι. Νομίζω ότι, αν το πω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», καταλήγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: