«Την καημένη… απογοήτευση»: Οργή στο Twitter για αυτή τη φωτο της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, έφαγε άγριο κράξιμο

December 18, 2023

«Την καημένη… απογοήτευση»: Οργή στο Twitter για αυτή τη φωτο της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, έφαγε άγριο κράξιμοΗ Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τη φωτογραφία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο, στον Βόλο, μετά τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο της Πόλης, στην εκπομπή της, στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Βόλου έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, προκειμένου να ευχαριστήσει την τραγουδίστρια, υπογραμμίζοντας «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, της Alkistis Protopsalti, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα την χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες, στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».

Μπέττυ Μαγγίρα για φωτογραφία Άλκηστις Πρωταψάλτη και Αχιλλέα Μπέου

Η Μπέττυ Μαγγίρα για τη φωτογραφία Άλκηστις Πρωταψάλτη και Αχιλλέα Μπέου

Όπως επεσήμανε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, το Σαββατοκύριακο, «καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εγώ, όταν είδα χθες αυτή τη φωτογραφία, είπα: ωπ, τι έγινε εδώ; Γιατί είναι μία καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πάρα πολύ, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίε στιγμές και μας αρέσει όλο αυτό που πρεσβεύει η ίδια γενικότερα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε «είναι λίγο ιδιαίτερη φωτογραφία, ιδιαίτερη στιγμή αν σκεφτούμε τι υποστηρίζει το ένα πρόσωπο και τι υποστηρίζει το άλλο. Από τη μία έχουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που λέει «δεν επιθυμώ να λέω τη λέξη χοντρή στο τραγούδι μου» και έναν δήμαρχο από την άλλη που προκαλεί με τις δηλώσεις του και διχάζει».

Οι εικασίες της Μπέττυς Μαγγίρα για τη συνεργασία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο

«Και μετά την τελευταία της κίνηση να αφαιρέσει αυτή τη λέξη από το συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλα τα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κύριο Μπέο, λες: κάτι εδώ δεν μου κολλάει. Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος», ανάφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το Twitter σχολιάζει τη φωτογραφία Άλκηστις Πρωταψάλτη και Αχιλλέα Μπέου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: