Ασπρόπυργος: Εκσφενδονίστnκε 60 μέτρα ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθnκε στην καταδίωξη – Διασωληνωμένος ο δεύτερος

December 17, 2023

Ασπρόπυργος: Εκσφενδονίστnκε 60 μέτρα ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθnκε στην καταδίωξη – Διασωληνωμένος ο δεύτερος


Διαφ.

60 μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που ξεκίνησε από Νίκαια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 29χρονος αστυνομικός είναι από την Πάτρα. Την οικογένειά του ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

H οικογένεια που έχει ακόμη έναν γιό αστυνομικό.
Ο αστυνομικός που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν μόλις 29 ετών και καταγόταν από την Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24.news, αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι ο γιος τους, Χρήστος, είχε τραυματιστεί σοβαρά και την ώρα που μεταφέρονταν με περιπολικό στην Αθήνα πληροφορήθηκαν από τηλεφώνημα συγγενή ότι ο γιος τους είναι νεκρός…

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οικογένεια διαμένει στην περιοχή Δεμένικα της Πάτρας και έχει ακόμη ένα γιο στην Αστυνομία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: