Απομονώθηκε, στράφηκε στην Εκκλησία, βρήκε τον «Θεό» της: Οι δύσκολες στιγμές της Δήμητρας Αλεξανδράκη

December 18, 2023

Απομονώθηκε, στράφηκε στην Εκκλησία, βρήκε τον «Θεό» της: Οι δύσκολες στιγμές της Δήμητρας ΑλεξανδράκηΗ influencer Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Youtube κανάλι της Έλενας Κρεμλίδου, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς στράφηκε στον Θεό και στην μεγάλη πίστη της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πιστεύει στον Θεό και Αυτός πάντα τη βοηθά

«Ανέκαθεν πήγαινα στην εκκλησία και πίστευα στον Χριστό. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, εκεί που είχα χάσει λίγο τον δρόμο μου, μου συνέβησαν κάποια πράγματα και βρήκα διέξοδο μέσα στην εκκλησία. Συγκεκριμένα, είναι ένα παρεκκλήσι κοντά στο σπίτι μου και άρχισα να πηγαίνω μόνη μου. Ένιωθα πολύ ωραία όσο βρισκόμουν εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησα να επισκέπτομαι και άλλα μοναστήρια, να γνωρίζω ανθρώπους, ενώ έχω φιλοξενηθεί και σε κάποια από αυτά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η στιγμή που στράφηκε στον Θεό και η απομόνωση

Αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ και δεύτερον θεώρησα ότι λείπει αυτό από αρκετό κόσμο. Από τότε που ξεκίνησα να λιβανίζω και να το κάνω κάθε πρωί άρχισε να το κάνει και άλλος κόσμος και αυτό με χαροποίησε. Ήθελα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσα εξομολογήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: