Με τζάκι στο σαλόνι & πισίνα στον κήπο: Το σπίτι της Ελένης Τσολάκη & του Παύλου Πετρουλάκη είναι βγαλμένο από Χόλιγουντ

December 18, 2023

Με τζάκι στο σαλόνι & πισίνα στον κήπο: Το σπίτι της Ελένης Τσολάκη & του Παύλου Πετρουλάκη είναι βγαλμένο από ΧόλιγουντΟ Παύλος Πετρουλάκης και η Ελένη Τσολάκη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Παρόλο που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να διατηρούν τις στιγμές τους για τον εαυτό τους, έχουν ανοίξει μια μικρή παράθυρο στη ζωή τους μέσα από τα social media. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν απεικονίζουν το σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια, και συγκεκριμένα στην Παλλήνη.

Το σπίτι τους είναι μοντέρνο και φαίνεται “ζεστό”, διαθέτοντας έναν μεγάλο κήπο και πισίνα. Η παρουσιάστρια του Πρωινό Σουσού μοιράζεται στιγμές από τις καλοκαιρινές της ημέρες εκεί, όπου ασχολείται και με γυμναστική που απολαμβάνει. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι σχεδιασμένο με μίνιμαλ προσέγγιση, υπερισχύοντας οι λευκές και γκρι αποχρώσεις, με το ξύλο να πρωταγωνιστεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: