Δάκρυσαν όλοι: Παππούς κάνει ακριβώς το ίδιο χριστουγεννιάτικο δώρο και στα 11 εγγόνια του & συγκινεί το διαδίκτυο

December 19, 2023

Δάκρυσαν όλοι: Παππούς κάνει ακριβώς το ίδιο χριστουγεννιάτικο δώρο και στα 11 εγγόνια του & συγκινεί το διαδίκτυοΈνας παππούς από το Νιου Τζέρσι αποφάσισε, αντί να αναρωτιέται ποιο δώρο θα πάρει σε κάθε ένα από τα έντεκα εγγόνια του, ηλικίας 4 έως 24 ετών, να τους πάρει ακριβώς το ίδιο, σε διαφορετικά μεγέθη. Έτσι, τους χάρισε Crocs, συν ένα δεύτερο δώρο, ένα μενταγιόν με τη φωτογραφία του.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την αληθινή ιστορία ήταν ο 87χρονος Liam Ryan, που εξελίχθηκε σε σταρ του TikTok, με χρήστες να σχολιάζουν: «Η αφρόκρεμα των δώρων», «Είναι τα μοναδικά Crocs που θα φορούσα ποτέ», «Θα τιμούσα για πάντα αυτό το δώρο. Αυτός ο παππούς είναι πολύ ξεχωριστός».

Μια γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα, παρακολουθώντας το βίντεο, και σχολίασε: «Ποτέ δεν ζηλεύω τους άλλους, αλήθεια. Αλλά όταν βλέπω πώς αγαπημένοι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο, πώς τους εκτιμούν…». Η ίδια πρόσθεσε ότι: «Θα ήθελα μια αληθινά αγαπημένη οικογένεια με παραδόσεις και γλυκανάλατες αναμνήσεις».

Υπήρξαν και άλλοι που συμφώνησαν μαζί της: «Χαίρομαι πολύ για όσους έχουν μεγάλες, ευτυχισμένες, προφανώς αγαπημένες οικογένειες – αλλά αυτό αγγίζει μια ευαίσθητη χορδή αν προέρχεσαι από δυσλειτουργικό περιβάλλον. Αυτό είναι το μόνο που θα ήθελα». Ενώ ένας άλλος είπε: «Οι παππούδες έχουν πεθάνει και από τη δική μου πλευρά και από την πλευρά του συζύγου μου. Τα παιδιά μου δεν θα τους γνωρίσουν ποτέ και γι’ αυτό πενθώ αυτή την εποχή του χρόνου».

Δείτε το βίντεο:

@cbsnewsThis grandpa gave all 11 of his grandkids the most wholesome gift ????♬ original sound – cbsnews


Πηγή

Διαβάστε επίσης: