Τη βρήκαν να κλαίει πάνω από το πτώμα του: Σοκ με τον νεκρό Τόλη Σκουλαριώτη, αυτό αντίκρισαν στο σπίτι του

December 19, 2023

Τη βρήκαν να κλαίει πάνω από το πτώμα του: Σοκ με τον νεκρό Τόλη Σκουλαριώτη, αυτό αντίκρισαν στο σπίτι τουΘλίψη στον χώρο της μόδας σκόρπισε ο θάνατος του Τόλη Σκουλαριώτη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

«Κι εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μας «έντυσε» στο «Τώρα Μου Μιλάει». Είχε μια υπέροχη ψυχή, ήταν φιλάνθρωπος και, επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του, ήταν ευαίσθητος με τους ανθρώπους που είχαν δυσκολίες», περιγράφει η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα «έφυγε» από ανακοπή. Απ’ ό,τι έμαθα από έναν φίλο του, λίγες ημέρες πριν σκάλιζε τον κήπο του και ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του είπε να πάει στο γιατρό αλλά είπε ότι του πέρασε. Μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα», αποκαλύπτει η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή του MEGA.

«Είχε ένα ραντεβού με κάποιους φίλους για να βγουν και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν πάντα πολύ τυπικός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσει ή να μην σε πάρει μετά πίσω.

Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά μπροστά στην πόρτα, που σημαίνει ότι προσπάθησε να βγει και να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν πρόλαβε. Και δίπλα του περίμενε το σκυλάκι του, που ήταν η ζωή του. Είναι μεγάλη απώλεια, ένα κομμάτι της ζωής μου έχει κοπεί», αφηγείται η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η Μαίρη Μηλιαρέση εξομολογείται για τον αδικοχαμένο φίλο της:

«Ήταν μεγάλο σοκ αυτό που έγινε. Είναι πολύ θλιβερό το ότι φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι από κοντά μας, μόνοι τους και τους παίρνουν χαμπάρι μετά από 2-3 μέρες. Το σκυλάκι του ήταν από πάνω του και έκλαιγε μέχρι και τη στιγμή που τους βρήκαν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: