Ανοίγει η «πόρτα» στο χρήμα: Το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει λεφτά με το τσουβάλι για 3 Ζώδια ή Ωροσκόπους το επόμενο 3ήμερο

January 18, 2024

Ανοίγει η «πόρτα» στο χρήμα: Το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει λεφτά με το τσουβάλι για 3 Ζώδια ή Ωροσκόπους το επόμενο 3ήμερο


Διαφ.

Ποια είναι τα 3 ζώδια ή ωροσκόποι που θα ευνοηθούν από το τελευταίο και τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 18,19/01/2024

Ο Ερμής βρίσκεται στο πρακτικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου και στις 19/01/2024 τα ξημερώματα θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου. Η επιρροή της όψης βέβαια πιάνει αρκετά πιο πριν και μετά από τη μέρα που θα είναι ακριβής. Μάλιστα πρόκειται για την τρίτη φορά που θα σχηματιστεί αυτό το τρίγωνο καθώς έχουν πραγματοποιηθούν ακόμη δυο. Το πρώτο ήταν στις 08/12/2023, το δεύτερο στις 18/12/2023 όταν ο Ερμής ήταν ανάδρομος και το τελευταίο και πιο τυχερό στις 19/01/2024. Αυτή η όψη πραγματοποιείται στην 6η μοίρα αυτών των ζωδίων, επηρεάζοντας θετικά τα γήινα ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 3η έως τη 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το τρίγωνο αυτό θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με φίλους και παρέες που θα μας χαροποιήσουν. Είναι πολύ βοηθητικό επίσης σε συμφωνίες, ταξίδια, εμπορικές δοσοληψίες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. Οι σχέσεις μας θα κυλήσουν αρμονικά και θα μπορέσουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας με αμεσότητα και ειλικρίνεια και γενικώς να συνεννοηθούμε πιο εύκολα με τους ανθρώπους γύρω μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γνωριμίες και συνεργασίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν καλύτερες προοπτικές, ενώ θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή σχέδια που είχαμε αφήσει στη μέση.

Επιπλέον, θα συναντήσουμε σημαντικούς ανθρώπους, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσουμε τις ιδέες μας, αφού θα έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια που θα χρειαστούμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το τρίγωνο αυτό ανανεώνει την πίστη στον εαυτό μας και μας βοηθάει να εντοπίσουμε ευκαιρίες εκεί που σε άλλη περίπτωση θα βλέπαμε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Να θυμάστε λοιπόν ότι αυτή η θετική προσέγγιση των καταστάσεων θα μας βοηθήσει να βρούμε πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα και να ατενίσουμε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

Δείτε αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ερμή-Δία και με ποιους τρόπους μπορούν να το αξιοποιήσουν

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στο ζώδιο σας είναι μια όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκταθείτε επαγγελματικά, αφού θα έχετε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, αλλά και ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες που δεν είχατε καν οραματιστεί. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να πραγματοποιήσετε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, να θέσετε υψηλούς στόχους και να πάρετε ρίσκα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί μια χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα στην άκρη. Θα νιώσετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα βγάλει προς τα έξω την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και θάρρος, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Κάποιες συζητήσεις ή επαφές που θα έχετε τώρα θα σας χαροποιήσουν και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τον εαυτό σας χωρίς να φοβάστε την κριτική των άλλων. Εάν είστε καλλιτέχνες ή θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα δημιουργικό σχέδιο, το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες σας, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες στο έπακρο. Ευνοείστε περισσότερο αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, βρίσκεται εδώ και ημέρες στο δικό σας ζώδιο σε ορθή πορεία και στις 19/12 σχηματίζει ένα άκρως ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Αυτή η όψη έχει επαναληφθεί εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή άλλες δυο φορές μέσα στον Δεκέμβριο στις 08/12 και στις 18/12. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε τις σκέψεις σας με θάρρος και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες κάθε είδους, αφού είστε σίγουροι για τα πιστεύω και τις θέσεις σας και μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας. Επιπλέον, η καλή διάθεση και η αισιόδοξη προσέγγιση σας απέναντι στις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μπορείτε ακόμη να έχετε εύνοια σε σπουδές και σε ταξίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: