«Απασφάλισε» η Μαίρη Μηλιαρέση: «Είναι «μπάζα», έχουν στηριχτεί και έχουν καριέρα χωρίς να αξίζουν»

January 20, 2024

«Απασφάλισε» η Μαίρη Μηλιαρέση: «Είναι «μπάζα», έχουν στηριχτεί και έχουν καριέρα χωρίς να αξίζουν»


Διαφ.

“Κανονικά θα έπρεπε να έχω λείψει εγώ από την τηλεόραση, όχι να μου έχει λείψει εμένα η τηλεόραση” είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Για την πορεία που διέγραψε στην τηλεόραση και τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ που παρουσίασε, αλλά τις σχέσεις της με τη Βάνα Μπάρμπα, με την οποία από το ίδιο “στρατόπεδο” βρέθηκαν “απέναντι”, μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” και έκανε λόγο για “μπάζα” στον χώρο της τηλεόρασης “που έχουν στηριχτεί και έχουν καριέρα χωρίς να αξίζουν μία”, ενώ στάθηκε και στη δράση της ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου και Αδέσποτων Ζώων Γλυφάδας.

“Η τηλεόραση μού λείπει κάποιες φορές, όταν προλαβαίνω να μου λείψει. Κανονικά θα έπρεπε να έχω λείψει εγώ από την τηλεόραση, όχι να μου έχει λείψει εμένα η τηλεόραση. Πήγαινα τόσο καλά, τα νούμερα και οι κριτικές μου ήταν εξαιρετικές. Ήμουν ένα πολύ ικανό άτομο για το μέσο αυτό που λέγεται τηλεόραση”, είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

“Στην τηλεόραση υπάρχουν “μπάζα” που έχουν στηριχτεί και έχουν καριέρα χωρίς να αξίζουν μία. Ένα πράγμα που με ενοχλεί και με στενοχωρεί λίγο, είναι ότι θα μπορούσαν να έχουν περισσότερα άτομα δουλειά, αλλά ένας παίρνει 3 εκπομπές. Υπάρχουν και άλλα άτομα, δεν χρειάζεται να βλέπουμε το ίδιο άτομο το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ”, πρόσθεσε η ίδια.

“Είχα δεχτεί πολλά άσχημα σχόλια όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. Όλοι πίστευαν ότι είμαι τακτοποιημένη, και για κάποιους η δουλειά είναι μόνο φαίνεσθαι. Εμένα με πληρώνεις να σου παρουσιάσω ένα προϊόν και το κάνω πάρα πολύ καλά. Στην αρχή ντρεπόμουν λίγο, αλλά μετά που το έκανα καλά είδα ότι είναι ένα ταλέντο που δεν μπορεί να το έχει ο καθένας”, σημείωσε η παρουσιάστρια για την περίοδο που έκανε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.

Μιλώντας για την ενασχόλησή της με τα κοινά, στον δήμο Γλυφάδας, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε ότι:

“Είμαι ευγνώμων που ο κόσμος της Γλυφάδας κατάλαβε την προσφορά μου. Ήταν για εμένα μεγάλη ικανοποίηση. Ο κόσμος κατάλαβε την ψυχή που κατέθεσα και μου το ανταπέδωσαν”.

Η Μαίρη Μηλιαρέση, κλήθηκε να περιγράψει και το τι συνέβη ανάμεσα στην ίδια και τη Βάνα Μπάρμπα, με τη μεταξύ τους “κόντρα”, ενώ αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του πλέον έχουν αποκατασταθεί.

“Η Βάνα Μπάρμπα είχε έρθει με τον δικό μας συνδυασμό με τον Δήμαρχο τον δικό μας, μετά κάποια στιγμή τα έκανε μπάχαλο, τσακωθήκανε, μετά έφυγε πήγε με την αντιπολίτευση, μετά πήγε με την άλλη αντιπολίτευση, μετά ήρθε απέναντί μας”, είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση περιγράφοντας το τι συνέβη ανάμεσα στην ίδια και την ηθοποιό.

“Έχουμε μιλήσει, τα έχουμε πει, έχουμε βρεθεί στο συμβούλιο από τότε. Της λέω: “Ρε συ Βάνα, δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες”. “Όχι” μου λέει, “τα ξέρω εγώ αυτά”. “Μια χαρά” μου λέει, “μας παίξανε και οι τηλεοράσεις””, πρόσθεσε η Μαίρη Μηλιαρέση αναφορικά με τις σχέσεις της με τη Βάνα Μπάρμπα σήμερα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: