Γιώργος Νταλάρας κατά δημοσιογράφων: Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, είμαι ο ίδιος από το 1969

January 19, 2024

Γιώργος Νταλάρας κατά δημοσιογράφων: Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, είμαι ο ίδιος από το 1969


Διαφ.

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για τον Ρέμο και τον Αργυρό, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά καλλιτεχνών που διαφημίζουν προϊόντα

 

Ο Γιώργος Νταλάρας έδειξε τον εκνευρισμό του σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο δημοσιογράφοι όμως από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει “είναι ντροπή αυτό που κάνεις”».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» και της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».

Οι πολυσυζητημένες δηλώσεις του

Ο τραγουδιστής είπε πριν μέρες, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ότι: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης».

Η αναφορά του δε, για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

Οι πρώτες αντιδράσεις Ρέμου και Αργυρού

Λίγο μετά τη συνέντευξη, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο σε έξοδό του και ο τραγουδιστής ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα και απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ».

Αργυρός: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα»

Η αναφορά του Γιώργου Νταλάρα στην ίδια συνέντευξη για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» δήλωσε.

Η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο και η ρεπόρτερ τον ρώτησε για τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα. Ο τραγουδιστής είπε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα» και απέφυγε να κάνει επιπλέον σχόλιο σχετικά με αυτό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: