“Η πραγματικότητα που δεν σας δείχνω”: Η Τούνη μοιράζεται την αλήθεια για τον γιο της πίσω από τη λάμψη του instagram

January 21, 2024

“Η πραγματικότητα που δεν σας δείχνω”: Η Τούνη μοιράζεται την αλήθεια για τον γιο της πίσω από τη λάμψη του instagram


Διαφ.

Η γνωστή ινφλουένσερ, Ιωάννα Τούνη, προχώρησε σε μία πολύ προσωπική ανάρτηση, δείχνοντας στο κοινό της την “αφιλτράριστη” καθημερινότητά της.

Η Ιωάννα Τούνη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, Πάρη αλλά και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια, είναι πάντα με τον γιο της, τόσο στα ταξίδια όσο και στη δουλειά της ενώ έχουμε δει ότι πολλές φορές «ελέγχει» την εταιρεία ο μικρός Πάρης.

Η Ιωάννα Τούνη στο Instagram όπως και πολλοί άλλοι influencers δείχνουν τις καλές στιγμές της καθημερινότητάς τους και όχι τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν αλλά η γνωστή επιχειρηματίας, θέλησε να μοιραστεί κάποια πράγματα με τους followers της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε δύο story στο Instagram όπου εξηγεί πως υπάρχουν και δύσκολες στιγμές όταν στο σπίτι υπάρχει ένα μωρό. Ανέφερε ότι: «Εντωμεταξύ η πραγματικότητα με ένα μωρό που δεν σας δείχνω συχνά στο Instagram. Τις τελευταίες μέρες ο Πάρης είναι πολύ αγχωμένος και θέλει συνέχεια αγκαλίτσα. Το βράδυ ξυπνάει συνέχεια και κλαίει. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι εκεί να τον χαλαρώνω. Απλά είμαι έξτρα κουρασμένη».

Ιωάννα Τούνη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: