Μεσολόγγι: Περισσότεροι από ένας οι δράστες; Τα νέα στοιχεία που φέρνουν ανατροπή στο θρίλερ

January 20, 2024

Μεσολόγγι: Περισσότεροι από ένας οι δράστες; Τα νέα στοιχεία που φέρνουν ανατροπή στο θρίλερ


Διαφ.

Μεσολόγγι: Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου

 

Μεσολόγγι: Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου με το ενδεχόμενο να μην είναι μόνο (;) ο κρεοπώλης ο δράστης της δολοφονίας του 31χρονου

Στον Εισαγγελέα θα μεταφερθεί το πρωί της Δευτέρας (22/01) ο 50χρονος κρεοπώλης, ο άνθρωπος που πλέον κατηγορείται ως ο δολοφόνος από δόλο, του Μπάμπη Κούτσικου.

Πλέον όλα κρέμονται όλα από μια… κλωστή καθώς αν ο 50χρονος δεν ομολογήσει ή δεν δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η σορός (αν και εφόσον είναι νεκρός) του Μπάμπη Κούτσικου να μη βρεθεί ποτέ!

Το νέο στοιχείο που δίνει νέα διάσταση στην εξαφάνιση του 31χρονου είναι η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του νεαρού άνδρα, Κώστα Δημόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για περισσότερους από έναν δράστες, μιλώντας στο MEGA

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, κα όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ό,τι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που δούλευε όλα τα χρόνια τη ζωής του στο εξωτερικό από τότε που τελείωσε το σχολείο. Είχε έναν καλό μισθό και ήταν τεχνίτης στα φωτοβολταϊκά. Επομένως, δεν ήταν ένα παιδί που είχε την ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει την οικογένειά του και φίλους του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει.

Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή. Στο παρελθόν, υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι. Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες αλλά να βρεθεί κάτι από αυτόν τον άνθρωπο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: