Νατάσα Θεοδωρίδου: «Χώρισα κι έμεινα μόνη με ένα παιδί 2 ετών στα χέρια. Πήρα την ευθύνη κι έφυγα για Αθήνα»

January 22, 2024

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Χώρισα κι έμεινα μόνη με ένα παιδί 2 ετών στα χέρια. Πήρα την ευθύνη κι έφυγα για Αθήνα»


Διαφ.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της και τις συνεργασίες της, ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην εποχή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Μίλησε για όλα η Νατάσα Θεοδωρίδου

«Η συνεργασία μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πάρα πολύ καλή γιατί είναι και αυτή του η πλευρά, η πλευρά η όμορφη που γράφει. Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώνεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου.

Η Έξαψη ξεκίνησε τυχαία. Η Έξαψη ήταν μια κουβέντα ακαδημαϊκή, η οποία έλεγε ότι υπάρχει ένα σίριαλ στην τηλεόραση που λέγεται Έξαψη, εγώ είπα ότι θέλει πιο καλή μουσική και μου λέει πες ένα τραγούδι. Νόμιζα από τα υπάρχοντα τραγούδια και του λέω δεν έχω κάτι που να ταιριάζει σε αυτό.

Και μου λέει ένα καινούριο τραγούδι, λέω θέλει στίχους, μου λέει θα γράψω εγώ. Να γράψεις εσύ, του λέω, βεβαίως», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αρχή της καριέρας

«Είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη, είχα και το παιδί μου δύο ετών. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού», είπε συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Για την Ελένη Μενεγάκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε:

«Με την Ελένη Μενεγάκη γίναμε φίλες από όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Τότε γίνονταν μεγάλες εκδηλώσεις από τα κανάλια, και έτσι γνωριστήκαμε. Όταν ήρθα στην Αθήνα πήγαινα συχνά στην εκπομπή και ταιριάξαμε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: