«Ήταν εφιαλτικό, με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω»: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Διδασκάλου, πέρασε «μαύρες» γιορτές

January 22, 2024

«Ήταν εφιαλτικό, με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω»: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Διδασκάλου, πέρασε «μαύρες» γιορτές


Διαφ.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και με εξομολογητική διάθεση η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις κρίσεις πανικού και πως τις αντιμετώπισε.

Κατερίνα Διδασκάλου: «Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Μιλούσα με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω»

«13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους. Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα στις 2 τα ξημερώματα την φαρμακοποιό μου, μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ζήτησε αμέσως βοήθεια για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού και προχώρησε σε συνεδρίες ψυχανάλυσης.

Κατερίνα Διδασκάλου: «Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή»

«Οι γιορτές φέτος ήταν πολύ δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε. Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα «κοίτα, είσαι καλά!». Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με το νευρικό μας σύστημα. Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε πως ξεκίνησε να γράφει για τα πράγματα που της προκαλούν χαρά

«Άρχισα να γράφω τα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, για τα οποία χαίρομαι. Είναι μεγάλη υπόθεση να διαπιστώνεις κάθε μέρα αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κάνει να προχωράμε μέρα με τη μέρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: