Γιάννης Μόρτζος για Σταμάτη Γαρδέλη: Έψαχνε δουλειά και βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει μια ασυνέπεια

January 22, 2024

Γιάννης Μόρτζος για Σταμάτη Γαρδέλη: Έψαχνε δουλειά και βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει μια ασυνέπεια


Διαφ.

Ο Γιάννης Μόρτζος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Σταμάτη Γαρδέλη.

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξήγησε πως εκείνος κι η γυναίκα του είχαν κάνει στον συνάδελφό τους μια πρόταση για συνεργασία. Ωστόσο, εκείνος όπως λέει ο Γιάννης Μόρτζος, εξαφανίστηκε.

«Του προτείναμε να συνεργαστούμε και προπαντώς, η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου του το πρότεινε από την αρχή. Ο Σταμάτης ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά, εξαφανίστηκε. Δεν με νοιάζει πού πήγε. Δεν είναι εδώ στην Αθήνα, για να διεκδικήσει τον ρόλο. Αυτό είναι απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε μιλήσει με τον παραγωγό για την παράσταση που θα κάναμε και ξαφνικά, εξαφανίστηκε. Σήμερα έμαθα ότι είναι στο Άγιο Όρος. Μπορεί να είναι καλά οικονομικά».

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του ηθοποιού με τον Όμηρο Ευστρατιάδη, σχολίασε: «Αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κύριο Όμηρο Ευστρατιάδη, θα πρέπει να το δει απ’ όλες τις πλευρές. Αν τον αφήσει στη μέση κι αυτόν, τι θα κάνει μετά;».

Τέλος, δήλωσε: «Το θέμα είναι ότι ενώ έψαχνε δουλειά, βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος. Αυτό δείχνει μια ασυνέπεια. Καταλήγουμε λοιπόν, στους καλούς και τους κακούς συνεργάτες. Όταν βγει κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: