«Πάγωσαν» όλοι στο στρατόπεδο: Νεκρή 34χρονη Επιλοχίας, δεν άντεχε άλλο και αυτοκτόνησε, ήταν μητέρα 1 παιδιού

January 23, 2024

«Πάγωσαν» όλοι στο στρατόπεδο: Νεκρή 34χρονη Επιλοχίας, δεν άντεχε άλλο και αυτοκτόνησε, ήταν μητέρα 1 παιδιού


Διαφ.

Η 34χρονη επιλοχίας Μισέλ Γιανγκ αυτοκτόνησε αφήνοντας πίσω της τη 12χρονη κόρη της, η οποία, σύμφωνα με τους φίλους της, ήταν «όλος της ο κόσμος».

«Η Μισέλ ήταν μια όμορφη ψυχή, μια καταπληκτική φίλη, μια ανύπαντρη μητέρα, μια στρατιώτης και είναι η απόδειξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος, ή τι δαίμονες μπορεί να πολεμάει», έγραψε η φίλη της Σάρα Μέιν στα social media, και ανέφερε: «Ποτέ δεν θα γεμίσουμε τα κενά στις καρδιές μας και πάντα θα μείνουμε με ένα αναπάντητο γιατί», ενώ τόνιζε:

«Από έξω έμοιαζε να τα έχει όλα. Οι ψυχικές ασθένειες είναι τόσο διαδεδομένες, ειδικά στον στρατό. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Η Γιανγκ μπήκε στον στρατό στα 18 της και είχε υπηρετήσει για 16 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν, ανέφερε η Daily Mail.

Λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της, η Γιανγκ είχε κάνει ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Γκρέισι στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό κορίτσι που γνώρισα ποτέ. Το καλύτερο πράγμα της ζωής μου είναι να είμαι η μαμά σου», είχε γράψει στη λεζάντα.

Μαμά και κόρη ήταν αχώριστες, λένε φίλοι της οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να τερματίσει τη ζωή της. Η Γιανγκ είχε περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου έκανε το μοντέλο για εταιρεία αθλητικών ρούχων.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο άτομο, ήταν υπέρμαχος της θεραπείας για ασθένειες ψυχικής υγείας για τους βετεράνους, ενώ προσπαθούσε να βρει λύσεις για πρώην στρατιώτες που δεν είχαν στέγη. Βοηθούσε ως εθελόντρια ανθρώπους που είχαν τραυματικές εμπειρίες στον στρατό.

Τον Σεπτέμβριο, είχε κάνει μια ανάρτηση για την Εβδομάδα Πρόληψης Αυτοκτονιών, υπενθυμίζοντας πώς ο μεγαλύτερος αδελφός της είχε βάλει τέλος στη ζωή του όταν ήταν 14 ετών και ενθάρρυνε οποιονδήποτε βρίσκεται σε κίνδυνο να επικοινωνήσει μαζί της.

Παραμένει ασαφές τι οδήγησε στην αυτοκτονία της Γιανγκ. «Από έξω έμοιαζε να τα έχει όλα. Οι ψυχικές ασθένειες είναι τόσο διαδεδομένες, ειδικά στον στρατό. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε κάτι καλύτερο», έγραψε η φίλη της.

Συνολικά 25.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί στη σελίδα GoFundMe της Γιανγκ. Τα χρήματα θα δοθούν στην κόρη της.

Ανέβηκε στον βαθμό του επιλοχία το 2019. «Δεν θα είχα την ορμή και το κίνητρο που έχω σήμερα αν δεν ήταν η κόρη μου», είχε γράψει η Γιανγκ. «Εκείνη με ενθαρρύνει καθημερινά να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλύτερης υπαξιωματικός».

Τα έσοδα από το GoFundMe θα διατεθούν για να βοηθηθεί η 12χρονη Γκρέισι με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί. Η καμπάνια είχε συγκεντρώσει πάνω από 36.000 δολάρια με τον στόχο τα 50.000 δολάρια.

Φίλοι και συγγενείς της Γιανγκ μιλούν για μια στοργική μητέρα που βοηθούσε όσους το είχαν ανάγκη. Η κόρη της στις 17 Ιανουαρίου γιόρτασε τα 12ά της γενέθλια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: