Χλιδάτο, με πισίνα & προσωπικό σεφ: Καλύτερο από παλάτι το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ Μιντλετον

January 24, 2024

Χλιδάτο, με πισίνα & προσωπικό σεφ: Καλύτερο από παλάτι το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Κέιτ Μιντλετον


Διαφ.

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση πως η πριγκίπισσα Καθριν έχει υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα και πως θα απέχει από τα καθήκοντά της τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας της, ενώ δημοσιεύματα θέλουν να έχει υπάρξει σοβαρή επιπλοκή μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Κάθριν είναι κάτι περισσότερο από νοσοκομείο.

Μοιάζει με παλάτι ενώ ορθώνεται σε ένα εντυπωσιακό οίκημα. Από τα πλέον ιστορικά νοσηλευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου φρουρείται σαν κάστρο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική.

Είναι το νοσοκομείο της βασιλικής οικογένειας

Η Τhe London Clinic δηλαδή Κλινική του Λονδίνου είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 1932 από τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ τον πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν εκείνος ήταν ακόμη δούκας της Υόρκης.

Η παράδοση θέλει όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιούνιο του 2013 και παρέμεινε εκεί για 11 ημέρες. Άλλοι διάσημοι ασθενείς ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι και ο Βρετανός πρωθυπουργός Άντονι Ήντεν.

«Υψηλής ποιότητας ιδιωτικό περιβάλλον»

Σύμφωνα με μια σύντομη περιγραφή που διαβάζουμε στο site της Κλινικής, «οι υπηρεσίες του Ιδρύματος ειδικεύονται στη φροντίδα και τη θεραπεία πολύπλοκων ιατρικών παθήσεων, όπως ο καρκίνος, η γυναικεία υγεία, η ουρολογία και η ορθοπεδική, όλα σε ένα υψηλής ποιότητας ιδιωτικό περιβάλλον».

Το νοσοκομείο διαθέτει περισσότερους από 1.000 νοσηλευτές και δυνατότητα αντιμετώπισης περίπου 155 διαφορετικών παθήσεων. Υπάρχει εσωτερική πισίνα για την αποκατάσταση των ασθενών μέσα από συνεδρίες φυσικοθεραπείας.

Επικεφαλής στην κουζίνα είναι σεφ με αστέρια Μiclelin. Οι ασθενείς έχουν τη δική τους υπηρεσία θυρωρού, ενώ ο σεφ του νοσοκομείου διευθύνει μια κουζίνα που σερβίρει ψάρια από την Κορνουάλη και κρέας από την αγορά Smithfields.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: