Τη «δίκασε» με το «γάντι»: Η Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της Γερμανού για τον Νταλάρα όπως δεν τόλμησε κανείς

January 24, 2024

Τη «δίκασε» με το «γάντι»: Η Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της Γερμανού για τον Νταλάρα όπως δεν τόλμησε κανείς


Διαφ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου άσκησε σκληρή κριτική στον Γιώργο Νταλάρα, για τις δηλώσεις του και το ξέσπασμά του προς τους δημοσιογράφους, αλλά και για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού μετά από αυτό.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται», το περασμένο Σαββατοκύριακο, έδωσε απόλυτο δίκαιο στον Γιώργο Νταλάρα, υπογραμμίζοντας ότι αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό, ενώ η παρουσιάστρια του “Χαμογέλα και πάλι” εξέφρασε την αντίθεσή της στη συμπεριφορά του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατακεραυνώνει τον Γιώργο Νταλάρα

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time”, επεσήμανε για τον Γιώργο Νταλάρα «εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε. Παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω. Οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά».

Το “καρφί” της Σίσσυς Χρηστίδου στη Ναταλία Γερμανού

Σχετικά με την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού επί του θέματος, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε «αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου. Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα, είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν. Το βρίσκω πολύ γενναίο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: