Μουρτζούκου: «Η κατάθεσή μου θα γράψει ιστορία – Αν με κλείσουν μέσα θα πάρω και τη μητέρα μου μαζί» (βίντεο)

June 21, 2025

Μουρτζούκου: «Η κατάθεσή μου θα γράψει ιστορία – Αν με κλείσουν μέσα θα πάρω και τη μητέρα μου μαζί» (βίντεο)


Διαφ.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου ζήτησε τηλεφωνικά να παρέμβει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Παναγιωτάκη από την Αμαλιάδα σχετικά με τις απειλές που – όπως ισχυρίζεται – δέχτηκε από την ίδια.

Η Ειρήνη εξέφρασε «μπράβο» στην Πόπη για τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς την ωστόσο «πολύ καλή μητέρα», ενώ πρόσθεσε πως δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο στο πρόσωπό της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προκάλεσε εντύπωση η δήλωση της 25χρονης, η οποία αποκάλυψε στον αέρα ότι, αν καταλήξει στη φυλακή, θα πάρει μαζί της ακόμη ένα άτομο. Όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα, το άτομο αυτό είναι η μητέρα της.

Διαφ.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου υποστήριξε ότι έχει υποβάλει επανειλημμένα αιτήματα για να καταθέσει, καθώς – όπως τόνισε – βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, αλλά καταθέτουν συνεχώς άλλα άτομα αντί για την ίδια.

Διαφ.

Επιπλέον, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη «σύγχυση», όπως είπε, που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Διαφ.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο φυλάκισής της, δήλωσε πως θα το αντέξει «για τις ψυχές των τριών παιδιών», εννοώντας τα δύο δικά της και τον μικρό Παναγιωτάκη.

Διαφ.

Μιλώντας για τη στιγμή που θα κληθεί από τις Αρχές να καταθέσει, υποστήριξε ότι «η κατάθεσή μου θα γράψει ιστορία» και πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δοθεί στη δημοσιότητα. Όπως ανέφερε, διαθέτει στικάκι με ντοκουμέντα που προτίθεται να παραδώσει στην αστυνομία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: