
Aνασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή Χαλέπα – Χονολουλού Χανίων, ένας 80χρονος κρητικός. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.
Η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα:
Τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής(20.6), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων ότι ένας 80χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του ΧΑΛΕΠΑ – ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ Δ. Χανίων. Ο 80χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Nεκρή σε τρoχαίο πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι από την Αμερική
-
Καιρός: Τι δείχνει ο δορυφόρος για την κακοκαιρία – Οι 6 περιοχές που θα χτυπήσουν σε λίγο τα επικίνδυνα φαινόμενα Μεγάλη προσοχή
-
Ποζάρει με τον νέο της σύντροφο η γνωστή Ελληνίδα Διονυσία Κουκίου – Κούκλος και γεμάτος με τατουάζ