Δάκρυσε ολόκληρη η χώρα: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

January 23, 2024
Ολόκληρη η χώρα δάκρυσε με το συγκινητικό ευχαριστώ που εξέφρασε η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Δάκρυσε ολόκληρη η χώρα: Το συγκινητικό ευχαριστώ της οικογένειας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου


Διαφ.

Η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου, που εντοπίστηκε νεκρός, μετά από 18 μέρες αναζήτησης, στο Μεσολόγγι, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στις έρευνες.

Ειδικότερα, η αδέλφη του 31χρονου Μπάμπη, Χριστίνα, μίλησε λίγες ώρες μετά την ανεύρεση της σορούς του, υπογραμμίζοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, γιατί τις τελευταίες δέκα ημέρες που κινούμουν στον κάμπο, εγώ έβλεπα μόνο εθελοντές και την ομάδα αυτή με τον σκύλο και την ομάδα που ήρθε μέσω της εκπομπής. Την ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου. Ξέρω ότι έχουν έρθει η Θηροφυλακή Πάτρας, Αγρινίου, εθελοντές από την Πάτρα.

Οι ευχαριστίες από την αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου

Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή του άτυχου άνδρα είχε συγκινήσει ξανά με τα λόγια της, όταν μίλησε για τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, που ήταν όλες τις μέρες  στο Μεσολόγγι και παρακινούσε τις Αρχές να αναζητήσουν παντού τον Μπάμπη.

Σε τηλεφωνική της σύνδεση στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα, είχε επισημάνει θέλω να ευχαριστήσω τη Ρένα, γιατί είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν τρέξει πάρα πολύ… Η Ρένα είναι εκεί και τρέχει, έχει μαζέψει πολλά στοιχεία και ψάχνει. Την είδα να κλαίει, όπως είδα να κλαίνε και αστυνομικοί, θέλω να τους ευχαριστήσω.

Από την πλευρά της, η Ρένα Κουβελιώτη σημείωσε σκοπός ήταν να βρούμε τον Μπάμπη. Αυτός είναι ο μοναδικός μας σκοπός. Έχω ελπίδες ότι μπορεί να βρεθεί. Φυσικά. Είναι συγκεκριμένη η έκταση. Είναι δύσκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά, πολλές έρευνες – θα ακουστεί χοντρό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια – είναι τηλεοπτικές. Δεν ήρθαν εδώ και 15 μέρες σκυλιά να ψάξουν για όχι ζώντες. Δεν ήρθε το μηχάνημα που περιμέναμε από την πρώτη μέρα που βρίσκει μεταλλικά αντικείμενα. Ακούσαμε υποσχέσεις, αλλά δεν είδαμε πράξεις. Είναι όντως δύσκολο, είναι τεράστια η απόσταση, όντως έχει βάλτους αλλά εγώ ξέρω ότι όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θέλει ψάξιμο….

Συγκινεί


Πηγή

Διαβάστε επίσης: