Τραγωδία για την Κατερίνα Τσάβαλου: «Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι «έφυγε» από καρκίνο. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»

January 24, 2024

Τραγωδία για την Κατερίνα Τσάβαλου: «Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι «έφυγε» από καρκίνο. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»


Διαφ.

Η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΟΝ time» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, μίλησε και για την απώλεια της φίλης της, σε ηλικία 26 ετών, κάτι που τόνισε πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

Η επιθυμία της Κατερίνας Τσάβαλου να επιστρέψει στην τηλεόραση

Πώς και δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση;

Εύχομαι να με δείτε. Τελείωσα από μια ωραία δουλειά στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα. Έχω ξεκινήσει μεταγλωττίσεις. Όσον αφορά την τηλεόραση, γίνονται συζητήσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει στο τελικό σημείο. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση. Έχω πολλά χρόνια να παίξω έναν κανονικό ρόλο. Έχω κάνει μόνο κάποιες guest εμφανίσεις. Επί της ουσίας, έχω να κάνω τηλεόραση περίπου δεκατρία χρόνια.

Πώς σχολιάζεις τις δηλώσεις του συναδέλφου σου Πάνου Βλάχου, ότι οι δημοσιογράφοι λερώνουν καθετί όμορφο.

Εγώ θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Από τη μία οι ρεπόρτερ κάνουν τη δουλειά τους, όπου τους έχουν πει κάποιοι άλλοι τι θα ρωτήσουν, και από την άλλη και κάποιοι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τη δημοσιότητα προς όφελός τους. Οπότε η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τόσο εύκολα. Γιατί αν κρίνουμε, θα πρέπει να κρίνουμε και γενικότερα την κοινωνία μας, που είναι σάπια. Με τη βία, την κακοποίηση, το ότι βρίσκουν στα λύματα τόνους αντικαταθλιπτικών και κόκας, και πολλά άλλα. Αυτό κάτι λέει για εμάς και την κοινωνία μας. Οπότε είμαστε όλοι μέσα σε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι ήταν υπερβολικό αυτό που είπε ο Βλάχος. Το είπε για να προλάβει, προφανώς, κάποιες ερωτήσεις.

Οι δηλώσεις του Νταλάρα στους ρεπόρτερ πώς σου φάνηκαν;

Δεν το περίμενα από τον Νταλάρα. Περίμενα ότι δεν θα ήταν τόσο αιχμηρός, ούτε να κάνει τέτοιες επιθέσεις επί προσωπικού. Και αυτά τα παιδιά τη δουλειά τους κάνουν. Έπειτα από τόσα χρόνια επιτυχίας, περίμενα να μην κάνει αυτή την επίθεση. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που είπε κάποια πράγματα. Ως καλλιτέχνη τον θαυμάζω, αλλά στην προκειμένη περίπτωση στενοχωρήθηκα από τον τρόπο του. Θέλω να πω κάτι που είχε πει ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς, ότι οι καλλιτέχνες καλό είναι να μιλάνε και να ασχολούνται μόνο με την τέχνη τους, γιατί μόνο έτσι, μέσω της τέχνης τους, μπορούν να δώσουν τα καλά και πραγματικά μηνύματα στον κόσμο.

Η απώλεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει η Κατερίνα Τσάβαλου

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Ο θάνατος της κολλητής μου. Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι «έφυγε» από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ άγριο τότε. Εγώ τότε έκανα και τα γυρίσματα της ταινίας «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Μου έδωσαν χρόνο, μου φέρθηκαν πολύ ωραία. Αυτή η απώλεια είναι ένα κομμάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μου λείπει. Αφού πολλές φορές σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο. Θα ήθελα να της πω τα νέα. Να της πω πώς είμαι. Να δει το παιδί μου. Μου λείπει πάρα πολύ.

Κατερίνα Τσάβαλου απώλεια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: