Το ξεστόμισε ο Κούγιας για τη Βατίδου: “Μου έλειπε το γέλιο. Έπιανα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι”

January 25, 2024

Το ξεστόμισε ο Κούγιας για τη Βατίδου: “Μου έλειπε το γέλιο. Έπιανα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι”


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας, καλεσμένος στο Πρωινό, μίλησε και για τον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου. Ο ίδιος εξήγησε πως ήρθε η φθορά στη σχέση τους, αλλά απέφυγε με κάθε τρόπο να αποκαλύψει την αιτία χωρισμού.

«Εγώ μέσα σε μία σχέση θέλω να γελάω. Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου. Στον δεύτερο γάμο έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Αυτό είναι θέμα που δεν θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: