«Συνευρέθηκα μαζί του γιατί τον μπέρδεψα με τον άντρα μου»: Τούμπα όλα με την 39χρονο δολοφόνο του 43χρονου

January 26, 2024

«Συνευρέθηκα μαζί του γιατί τον μπέρδεψα με τον άντρα μου»: Τούμπα όλα με την 39χρονο δολοφόνο του 43χρονου


Διαφ.

Η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου ξυλουργού στην Χαλκίδα σοκάρει με την απολογία της. Ειδικότερα, κάνει λόγο για ερωτική συνεύρεση με τον 43χρονο το μακρινό 2008.

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από την εκπομπή «T-live» μιλούν για ερωτική συνεύρεση θύματος και θύτη τον Οκτώβριο του 2008. Η 39χρονη δολοφόνος το διάστημα εκείνο ήταν στεναχωρημένη, υπό την επήρεια αλκοόλ και μισοκοιμησμένη. «Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Ενώ είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά, με αγκάλιασε και με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει…» αναφέρει στην απολογία της.

Συγκεκριμένα, «με τον Σάκη η γνωριμία μας έγινε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008 ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει κάποια ντουλάπια. Την ημέρα εκείνη ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου σε συνδυασμό με ένα μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ο οποίος με στενοχώρησε. Ζητούσα στήριξη την οποία πίστεψα πως βρήκα στο πρόσωπο του Σάκη. Όσο ήταν στο σπίτι μας, προσπαθούσε, υποκριτικά, να με παρηγορήσει και να με βοηθήσει να ξεπεράσω τη στενοχώρια μου. Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Ενώ είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά, με αγκάλιασε και με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει. Του ζήτησα να σταματήσει καθώς σε λίγες ημέρες θα παντρευόμουν και ήξερε ότι αγαπάω τον άνδρα μου, που όπως έλεγε ήταν φίλος του».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Του ζήτησα να φύγει όπως και έγινε. Επειδή είχα ζαλιστεί από το ποτό, πήγα στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα για να συνέλθω. Λίγη ώρα μετά, ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου και πίστεψα ότι είναι ο σύζυγός μου. Τον ρώτησα, “ήρθες” και μου είπε “ναι”. Στη συνέχεια τον ρώτησα αν ήθελε να ανοίξω το φως γιατί ήξερα ότι άρεσε στο σύζυγό μου να με βλέπει και μου απάντησε “όχι”. Ήμουν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια του αλκοόλ. Δεν αντέδρασα αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φώναξα το όνομα του άνδρα μου. Τότε, ο Σάκης απάντησε “ποιος… ο Σάκης είμαι”. Τότε, σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι.

Σηκώθηκα ταραγμένη και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Αποφάσισα ότι έπρεπε να μη το πω στο σύζυγό μου φοβούμενη τις συνέπειες. Λίγες ημέρες μετά τηλεφώνησα στον Σάκη. Βρεθήκαμε στο μαγαζί του συζύγου μου ενώ αυτός έλειπε. Εκεί με διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό θα έμενε μεταξύ μας» ισχυρίζεται η 39χρονη κατηγορούμενη.

Έναν μήνα μετά την εν λόγω ερωτική συνεύρεση πραγματοποιείται ο γάμος της 39χρονης με τον σύζυγο της. Για δύο χρόνια όλα κυλούσαν ομαλά. Ο σύζυγος της κατηγορουμένης δεν είχε καταλάβει τίποτε. Αυτό όμως σύντομα έμελλε να αλλάξει. Ο άνδρας της 39χρονης λοιπόν, λίγο καιρό μετά δέχθηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα.

Το ανώνυμο τηλεφώνημα

«Αρχές του 2011 ο σύζυγός μου δέχτηκε μία ανώνυμη κλήση. Του έλεγαν να με μαζέψει και να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι του. Με ρώτησε αν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σ’ εμένα και τον Σάκη. Του είπα “όχι” αλλά δεν πείστηκε. Για 1,5 χρόνο ζήσαμε έναν εφιάλτη γιατί ο σύζυγός μου ζήλευε και ανέφερε υπονοούμενα διαρκώς. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ηρέμησε και για δέκα χρόνια ζούσαμε ευτυχισμένοι» αναφέρει η γυναίκα.

Εν συνεχεία, υποστηρίζει πως ένα μήνα μετά του γάμο του Σάκη με τη Νάνσυ, στα τέλη δηλαδή του καλοκαιριού του 2021, ο σύζυγός της δέχτηκε και πάλι ένα ανώνυμο τηλεφώνημα.

«Στα τέλη του καλοκαιριού του 2021 ο σύζυγός μου δέχτηκε πάλι ένα τηλεφώνημα με το οποίο τον ενημέρωναν ότι εγώ με τον Σάκη έχουμε εξωσυζυγική σχέση. Τότε, ξεκίνησε και πάλι ο εφιάλτης. Με πίεζε να του πω την αλήθεια. Ενάμισι μήνα μετά, του αποκάλυψα το περιστατικό και του είπα ότι από τότε δεν είχε ξανασυμβεί. Αποφάσισα να μιλήσω στον Σάκη για να μάθω τον λόγο που με διέβαλε, μιλώντας σε τρίτους για τη συνεύρεση που είχαμε και για να μιλήσει στο σύζυγό μου και να του εξηγήσει τι είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια. Ο Σάκης αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του. Λίγο καιρό μετά ο σύζυγός μου συναντήθηκε με τον Σάκη και του ζήτησε να μείνει μακριά μας.

Έκτοτε, η ζωή μας άλλαξε. Ο άνδρας μου ένιωθε απατημένος και προδομένος. Είχαμε συνεχώς εντάσεις και καυγάδες. Άρχισα να αισθάνομαι μόνη μου, να κλαίω και να αυτοτραυματίζομαι. Ζήτησα βοήθεια από τον πνευματικό μου. Επισκέφθηκα νευρολόγο και ψυχίατρο και στα τέλη του 2022 ξεκίνησα συνεδρίες και έλαβα αγωγή για έξι μήνες την οποία διέκοψα μόνη μου. Τον Μάιο του 2023 πήγα σε άλλον ψυχίατρο, διέκοψα για λίγο και ξεκίνησα εντατικά από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους» ολοκληρώνει η 39χρονη κατηγορουμένη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: