Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Λαμπάτος: "Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά"

January 26, 2024

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Λαμπάτος: "Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά"


Διαφ.

“Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά”

 

Ο Γιώργος Λαμπάτος που πριν από λίγες ημέρες συγκίνησε το πανελλήνιο μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσής του, δέχεται πλέον όλο και περισσότερη βοήθεια.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Πρωινό Σουσου”, ο ηθοποιός μίλησε για το νέο προσωπικό και επαγγελματικό του ξεκίνημα.

“Οι εξελίξεις είναι κάτι πολύ παραπάνω από ευχάριστες. Έχω εντυπωασιαστεί γιατί μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου” είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος και ξέσπασε σε κλάματα.

Κατόπιν ο ηθοποιός αποκάλυψε: “Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του”.

Τέλος, όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε: “Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και μακάρι να είμαι ελεύθερος από όλα αυτά τα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα δημόσια που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ”.

fthis


Πηγή

Διαβάστε επίσης: