“Είμαι μια καλή μάνα”: Η Άντζελα Δημητρίου “σπάει” 1η φορά τη σιωπή της μετά τη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα

January 28, 2024

“Είμαι μια καλή μάνα”: Η Άντζελα Δημητρίου “σπάει” 1η φορά τη σιωπή της μετά τη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα


Διαφ.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Άντζελα Δημητρίου στο «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα», μιλώντας για την επικαιρότητα αλλά και τη ζωή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, με αφορμή την επιστροφή της στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μίλησε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Τοποθετήθηκε, σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, για την απώλεια του Βασίλη Καρρά και του Χάρη Κωστόπουλου, ενώ για πρώτη φορά απάντησε για τη φημολογούμενη διαμάχη της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μία καλή μάνα»

«Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν ήταν ωραίο, μπορούσε κάλλιστα να μη πει καμιά κουβέντα και να φύγει» σχολίασε η Άντζελα Δημητρίου.

«Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα» αρκέστηκε να απαντήσει η τραγουδίστρια για την κόρη της.

«Τον Βασίλη Καρρά θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή. Για μένα ήταν ένας άνθρωπος γελαστός. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Χάρη Κωστόπουλο. Όταν έμαθα ότι πέθανε είπα «όχι δεν είναι δυνατόν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: