“Απατεώνες, για βγάλουν λεφτά”: Πυρ και μανία με αυτό που αντίκρισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, το οργισμένο μήνυμα

January 28, 2024

“Απατεώνες, για βγάλουν λεφτά”: Πυρ και μανία με αυτό που αντίκρισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, το οργισμένο μήνυμα


Διαφ.

Με κατακόρυφους ρυθμούς αυξάνονται οι ηλεκτρονικές απάτες στην Ελλάδα, με το τελευταίο θύμα να φαίνεται πως είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Θύματα ηλεκτρονικής απάτης μέσω social media, έχουν ήδη πέσει και η Χριστίνα Βίδου και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, με την ΕΡΤ να στέλνει σχετικές ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που στάλθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου 2024, αναφέρει:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της παρουσιάστριας της ψυχαγωγικής εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, Νάνσυς Ζαμπέτογλου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή και άλλους σκοπούς.

Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε.

Η ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση και οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: