Όλα τα λεφτά πάνω τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα βγάλουν πολλά χρήματα τον Φεβρουάριο του 2024

January 29, 2024

Όλα τα λεφτά πάνω τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα βγάλουν πολλά χρήματα τον Φεβρουάριο του 2024


Διαφ.

Το Φεβρουάριο του 2024 δεν θα είναι ένας εύκολος και ευοίωνος μήνας για τον τομέα της οικονομίας. Αντίθετα, αναμένεται να φέρει αναταραχές, κόντρες και επαναστατικότητα. Παρόλα αυτά, ακόμα και κατά την περίοδο της κρίσης, θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες, και ορισμένα ζώδια  αναμένεται να έχουν περισσότερη τύχη σε οικονομικά θέματα κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια τον Φεβρουάριο;

Δίδυμοι

Ευεργετικός για τα οικονομικά σας θα αποδειχθεί ο δεύτερος μήνας της χρονιάς και η εύνοιά σας οροθετείται κυρίως έως και τις 18/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι θετικές της γωνίες με τον Ουρανό αλλά και με τον Ποσειδώνα, φανερώνουν ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν αλλαγές και ανανεώσεις που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες και τους τρέχοντες λογαριασμούς, αλλά θα υπάρξει και η προοπτική για ένα extra εισόδημα πχ bonus. Μία διευκόλυνση, ένα επίδομα, μία τόνωση στο εισόδημα του/της συζύγου είναι μέσα στις τάσεις της εποχής. Παράλληλα μέχρι τα μέσα του μήνα ευνοούνται οι αγοραπωλησίες. Σε γενικότερο πλαίσιο ο Φεβρουάριος είναι μήνας που θα κατοχυρώσετε συμφωνίες, θα πάρετε αποφάσεις που θα ενισχύσουν πολύ περισσότερο την δυναμική σας και στα οικονομικά.

Τοξότης

Ο Φεβρουάριος αναμένεται να σταθεί ένας ευνοϊκός μήνας για τον οικονομικό σας τομέα, ιδιαίτερα έως και τις 18/2 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι προσπάθειές σας για να τονώσετε το εισόδημά σας είναι γεγονός πως θα πιάσουν τόπο και στην δική σας περίπτωση είναι φανερό ότι θα καταφέρετε μέσω της εργασίας σας να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Γίνονται αναπροσαρμογές στα επαγγελματικά σας που εντέλει θα κριθούν ευεργετικές για την οικονομική σας πορεία, το γεγονός αυτό θα σας προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά!

Αιγόκερως

Μήνας σταθμός για την πορεία των οικονομικών σας ο Φεβρουάριος και οι προοπτικές για περισσότερο «χρήμα» σίγουρα σας προσφέρονται σταδιακά από τις 11 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μα πολύ περισσότερο από τις 18/2 όπου θα περάσει και η Αφροδίτη στην ίδια θέση. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα στην πορεία του μήνα, θα σημάνει την έναρξη ενός νέου μαχητικού κύκλου για την άνοδο των οικονομικών σας. Θα μπορούσα λοιπόν να πω ότι ο Φεβρουάριος ανοίγει τις προοπτικές, που θα φέρουν οικονομικούς καρπούς λίγο αργότερα. Στην δική σας περίπτωση είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρετε κάποιο ρίσκο, ή και να διεκδικήσετε λίγο πιο σθεναρά τα δικαιώματά σας. Αυτό που χρειάζεται οπωσδήποτε να αποφύγετε είναι τις κινήσεις απόγνωσης, ή τις κρυφές οικονομικές δραστηριότητες.

Καρκίνος

Μήνας ανακούφισης αναμένεται ο Φεβρουάριος για τα οικονομικά σας. Στην πορεία του μήνα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές ίσως «αμφισβητήσετε» την πρόβλεψη, δεδομένου ότι οι φόβοι σας για την πορεία των οικονομικών θα βρίσκονται στο πικ τους, όμως μέσα από εντάσεις και αναπροσαρμογές, είναι βέβαιο ότι στην δική σας περίπτωση θα καταφέρετε να βρεθείτε ωφελημένοι. Βασική προϋπόθεση να είστε εγκρατείς στον δανεισμό ή στις συνεργασίες. Έξτρα χρήματα μπορεί να προέλθουν μέσω πώλησης, μίσθωσης, επιδόματος ή κάποιου έξτρα κέρδους!

Ναι μεν αλλά …

Οι οικονομική εύνοια για τους Κριούς και Ζυγούς συνεχίζεται και αυτό το μήνα ανοίγονται καλές ευκαιρίες και για το 2ο δεκαήμερο. Σημαντικό όμως είναι στην πορεία του μήνα να συγκρατήσετε τις υπερβολές και τις σπατάλες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: