Σαν άγγελος με πράσινα μάτια: Η κόρη του Θάνου Πετρέλη, Ζένια, & μοιάζει να «ξεπήδησε» από περιοδικό μόδας

January 29, 2024

Σαν άγγελος με πράσινα μάτια: Η κόρη του Θάνου Πετρέλη, Ζένια, & μοιάζει να «ξεπήδησε» από περιοδικό μόδας


Διαφ.

Ο Θάνος Πετρέλης είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές, παράλληλα όμως έχει δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου και τις τρεις κόρες τους, Σήλια, Αγάπη και Ζένια.

Ο τραγουδιστής δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τα παιδιά του στο Instagram, μέσα από τα οποία μάς δείχνει τις κούκλες κόρες του.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε παρέα με την μικρή του κόρη, Ζένια σε παιδική θεατρική παράσταση. Μπαμπάς και κόρη απόλαυσαν την παράσταση «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας».

Πόζαραν χαμογελαστοί με τη μικρή να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, η 7χρονη έχει πρωταγωνιστήσει και σε videoclip του μπαμπά της και φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του τραγουδιστή.

Δες το βίντεο

Ο Θάνος Πετρέλης μιλώντας για τις γυναίκες του, είχε πει σε συνέντευξη του ότι:

«Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: