«Ζω μακριά από τα παιδιά μου» Καθηλώνει ο Τόνυ Δημητρίου για τον γιο & τη κορη του -Η νέα κούκλα σύντροφος του

January 29, 2024

«Ζω μακριά από τα παιδιά μου» Καθηλώνει ο Τόνυ Δημητρίου για τον γιο & τη κορη του -Η νέα κούκλα σύντροφος του


Διαφ.

Σε μια σπάνια κοινή βραδινή έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Τόνυ Δημητρίου και τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε ως αργά το βράδυ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Day ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για τη σχέση του με τη Στεφανία αποκαλύπτοντας ότι τη διεκδίκησε και κατάφερε να γίνουν ζευγάρι.

«Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου αλλά δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν ήμουν. Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχουμε. Μπορεί να λένε διάφορα αλλά είναι λογικό», ανέφερε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Και συνέχισε: «Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Γνωρίζει καλά πως για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Το ξέρει από την πρώτη μέρα. Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου».

Ο Τόνυ Δημητρίου σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα παιδιά του. Μετά το διαζύγιό του με τη Νίνα Αλτάνη εκείνη λίγα χρόνια μετά έφυγε από την Αθήνα.

Ζει μόνιμα στην Κέρκυρα με τα παιδιά της, το νέο της σύντροφο και το μωρό τους. Ο ηθοποιός πηγαινοέρχεται όσο συχνότερα μπορεί για να βλέπει τα παιδιά του. «Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στις φιλίες του μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Λεωνίδα Κακούρη, ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή.

Με τον Λεωνίδα έχουμε κάνει περιοδεία και roadtrip μαζί το 2011. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι θα συνέβη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: