Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Θανάσης Τσαλταμπάσης: Ο αθόρυβος γάμος, η γέννηση της κόρης και ηεπί 14χρόνια πανέμορφη σύντροφός του

January 30, 2024

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Θανάσης Τσαλταμπάσης: Ο αθόρυβος γάμος, η γέννηση της κόρης και ηεπί 14χρόνια πανέμορφη σύντροφός του


Διαφ.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού από προχθές, Κυριακή, το απόγευμα, κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με τον ηθοποιό να κάνει γνωστή την χαρμόσυνη είδηση, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή μόλις 1,5 μόλις μήνα πριν η κόρη τους γεννηθεί, καθώς οι δυο ηθοποιοί είχαν καταφέρει να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός μυστικό για 7.5 μήνες, μέχρι που ο ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του σειρά φωτογραφιών με τη σύζυγό του να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πριν λίγες ημέρες, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ερωτηθείς για το αν έχει σκοπό να παντρευτεί με την επί 14χρόνια σύντροφό του, αποκάλυψε ότι παντρεύτηκαν, υπό άκρα μυστικότητα.

Ο μυστικός γάμος του Θανάση Τσαλταμπάση με την Αγοραστή Αρβανίτη

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά, αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε».

Η γνωριμία τους έγινε όταν η ηθοποιός ήταν ακόμα στο Πανεπιστήμιο, ενώ αυτά που τη γοήτευσαν πάνω του, ήταν το ταλέντο και η καλοσύνη του.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί πολλές φορές μέσα στο θέατρο, ενώ κάποια στιγμή συναντήθηκαν και τηλεοπτικά στη σειρά «Daddy Cool».

Όπως επεσήμαναν σε συνέντευξή τους, στις αρχές Ιανουαρίου, στο Debater «η συνεργασία μας είναι δημιουργική και απ’ οτι φαίνεται αποτελεσματική, που είναι και το βασικότερο, γιατί καλό είναι να νιώθεις καλά, αλλά εάν αυτό δε φέρνει αποτέλεσμα, δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς πλέον έχουμε μια πολύ γερή βάση επικοινωνίας και ταύτισης ιδεών και απόψεων που στο θέατρο είναι πολύτιμο».

Όσον αφορά τη δουλειά τους, ο ηθοποιός είχε σημειώσει «την ένταση της δουλειάς ούτε την φέρνουμε στο σπίτι, αλλά ούτε και όταν οι πόρτες κλείνουν όλα αλλάζουν. Με συζήτηση, με αμοιβαία κατανόηση, όλα λύνονται».

Σχετικά με τα ελαττώματα του καθενός, ο ηθοποιός είχε αναφέρει για τη σύζυγό του ότι είναι αρκετά επίμονη, αλλά αυτό είναι κάτι που του αρέσει, ενώ η Αγοραστή Αρβανίτη είχε τονίσει πως δε νομίζει ότι της αρέσουν τα ελαττώματά, αλλά παραδόξως τα αγαπά.

Θανάσης Τσαλταμπάσης κόρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: