“Μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα ότι έφυγε”: Δύσκολες ώρες & βαρύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη, το δημόσιο μήνυμα

January 30, 2024

“Μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα ότι έφυγε”: Δύσκολες ώρες & βαρύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη, το δημόσιο μήνυμα


Διαφ.

Με βαριά καρδιά και συγκινημένος, ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρετά έναν αγαπημένο φίλο με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Ο φίλος του, Μιχάλης, άφησε αυτόν τον κόσμο, αφήνοντας πίσω του κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Στην ανάρτησή του, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα μοιράζεται μια μικρή γωνιά της ιστορίας τους. Γνωρίστηκαν κατά τη δεκαετία του ’80, σε ένα στέκι όπου η μουσική τους έφερε κοντά.

Αντώνης Κανάκης: Το συγκινητικό αντίο

«Τη δεκαετία του ‘80 το βασικό στέκι μου ήταν τα δισκάδικα. Rock 100, Πάτσης, Blow up, Stereodisc, Άλκης κ.α.. Περισσότερο ίσως απ´ όλα, μαζί με το Rock 100, ξημεροβραδιαζόμουν σε ένα πολύ μικρό σε μέγεθος (πραγματικά πολύ μικρό), στην Προξένου Κορομηλά, το Billboard.

Εκεί ανακάλυψα πολλά κιλά μουσικής, αφού ο Μιχάλης που το είχε, όποτε έφερνε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες από το εξωτερικό, τις βάζαμε στο πικαπ που είχε δίπλα του και τις ξεψαχνίζαμε. Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος αυτός γίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε που αυτή ήταν ακόμα ανέμελη, ρομαντική και γεμάτη όνειρα.

Εχθές, μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα που έγραφε πως ο Μιχάλης έφυγε… Ο φίλος μας, ο Μιχάλης ο Billboard.»

Δείτε την ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: