Από νύφη, χήρα σε μία ώρα: Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της, έμελλε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της

January 31, 2024

Από νύφη, χήρα σε μία ώρα: Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της, έμελλε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της


Διαφ.

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή αυτής της γυναίκας έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της, όταν ούτε μία ώρα αφού αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον μέλλοντα σύζυγό της, εκείνος έπαθε έμφραγμα και πέθανε.

Όπως μεταδίδει η Sun, η Johnnie Davis παντρεύτηκε με πάσα επισημότητα το άλλο της μισό, τον 48χρονο Toraze, ενώπιον συγγενών και φίλων. Καθώς όμως βγήκαν από την εκκλησία και πόζαραν για τις γαμήλιες φωτογραφίες τους, συνέβη το μοιραίο.

Η αδιανόητη τραγωδία

Η γυναίκα θυμάται: «Ο Toraze γύρισε προς το μέρος μου και άρχισε να λέει “Δεν μπορώ να αναπνεύσω, καίγομαι, χρειάζομαι λίγο νερό”. Φορούσε το φράκο του, ήταν μια ζεστή μέρα και έτσι σκέφτηκα ότι ίσως πάθαινε κρίση πανικού».

«Άρχισε να μου ζητά συγγνώμη και μου έλεγε πόσο με αγαπούσε. Ποτέ μου δεν θα φανταζόμουν τα επακόλουθα». Δευτερόλεπτα αργότερα, ο 48χρονος σωριάστηκε στο δρόμο και έχασε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο έφτασε λίγα λεπτά μετά και ο άντρας διακομίσθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, οι γιατροί με έβαλαν να περιμένω έξω, καθώς προσπαθούσαν να τον κάνουν ανάνηψη. Ήταν 40 οδυνηρά λεπτά πριν μου επιτραπεί να μπω», συνεχίζει η Johnnie.

«Έπαθε καρδιακή ανακοπή στον δρόμο για το νοσοκομείο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν. Οι γιατροί με άφησαν να μπω στο δωμάτιο και τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τους παρακάλεσα να τον σώσουν, αλλά ο Toraze είχε φύγει».

H κα Davis δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι οι τελευταίες εβδομάδες στη ζωή της είναι μία ατελείωτη προσπάθεια να ξαναβρεί μία κανονικότητα, για χάρη και της μικρής της κόρης. «Ήταν η αδελφή ψυχή μου και τη μέρα του γάμου μας ένιωσα η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Τώρα πρέπει να ζήσουμε την υπόλοιπη ζωή μας χωρίς αυτόν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: