Εκτοξεύουν την τηλεθέαση: Οι 2 παλιοί παίκτες που μπαίνουν άμεσα στο Survivor, τρίβει τα χέρια του ο Ατζούν

February 1, 2024

Εκτοξεύουν την τηλεθέαση: Οι 2 παλιοί παίκτες που μπαίνουν άμεσα στο Survivor, τρίβει τα χέρια του ο Ατζούν


Διαφ.

Σε μία στρατηγική κίνηση προχώρησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, η οποία στοχέυει να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του Survivor.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός των καναλιών στη βραδινή ζώνη, τώρα στην prime time όσο και σε αυτή που την ακολουθεί, έχει αναγκάσει ακόμα και μεγάλες παραγωγές που πατούσαν πάντα σίγουρα σε υψηλά νούμερα, να ανησυχούν για το παρόν και το μέλλον. Το Survivor είναι μία τέτοια παραγωγή που ξαφνικά παρότι έχει σταθεροποιηθεί σε υψηλά νούμερα, αυτά έρχονται από τον μέσο όρο που διαμορφώνεται από τα αρκετά υψηλότερα νούμερα που έρχονται μεταμεσονύκτια στο ριάλιτι.

Τα 17-20% στους δείκτες Nielsen μπορεί να μην είναι αρκετό ή να αρχίσει να υποχωρεί μετά την πρεμιέρα και του Famagusta. Ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ξαναντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και πάντα έχει την ίδια λύση. Ανανέωση των προσώπων της κάθε σεζόν με δοκιμασμένα από το παρελθόν δημοφιλή πρόσωπα. Αυτό πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα, με τον έναν σχεδόν σίγουρο να είναι ο James Καφετζής.

Η κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί που θα εκτοξεύσει τους δείκτες

Ο παίκτης θα είχε μπει πολύ νωρίτερα αλλά ο γιατρός δεν το το επέτρεψε μέχρι να διορθώσει κάτι στους δείκτες των εξετάσεών του. Ως τότε ο James θα βρίσκεται στο Τόκυο. Η επόμενη όμως που θα επιστρέψει μπορεί να μπει άμεσα. Δεν είναι άλλη από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου, το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί σε φήμες για σχέση της εντός ριάλιτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έρχεται πιο δυνατή από ποτέ με τελικό στόχο το έπαθλο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: