Εξαφανισμένη απ’όλους, με ένα παράπονο: Ζέτα Αποστόλου- Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που “έκαιγε” καρδιές στα 60’s

February 3, 2024

Εξαφανισμένη απ’όλους, με ένα παράπονο: Ζέτα Αποστόλου- Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που “έκαιγε” καρδιές στα 60’s


Διαφ.

Η Ζέτα Αποστόλου θεωρείται μία από τις αισθησιακές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, που μαγνήτιζε τα βλέμματα. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει;

Σε μια εποχή με πολλά κοινωνικά ταμπού η ηθοποιός τόλμησε να κάνει «ρεαλιστικές», όπως τις αποκαλούσαν, ταινίες δείχνοντας το γυμνό της σώμα μπροστά στην κάμερα. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 2004 Βάλια Κακούτη.

Φλογερή, ξανθιά, με ερωτικό βλέμμα που η παρουσία της μαγνήτιζε το κοινό. Παρόλο που είχε δελεαστικές προτάσεις για εμφανίσεις σε καμπαρέ, εκείνη είχε κάνει την επιλογή της. Δεν ήταν στριπτιζέζ, αλλά ηθοποιός, που κατάφερε να συνεργαστεί με πολύ σημαντικά ονόματα του σινεμά, σε Ελλάδα και εξωτερικό και κατάφερε να αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο…

Το παράπονο της Ζέτας Αποστόλου

Υπήρχε μέσα της η επιθυμία να δοκιμαστεί και σε άλλους ρόλους, χωρίς να χρειάζεται να δείξει … κάτι παραπάνω.

«Καημό το έχω, να μου δώσουν ένα ρόλο που δεν θα είμαι αναγκασμένη να γδύνομαι» έλεγε. «Δεν με ενοχλεί που εμφανίζομαι γυμνή. Τη δουλειά μου κάνω. Εκείνο όμως που θα ευχόμουν είναι να βρεθεί ένας σκηνοθέτης, που θα μου έδινε την ευκαιρία να με δει το κοινό ντυμένη».

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’60 ο τύπος την παρουσίαζε ως εκκολαπτόμενη σταρ του γαλλικού κινηματογράφου. Συμμετείχε σε 4 ταινίες με σπουδαία προβολή. Παράλληλα όμως έτρεχε και η εγχώρια καριέρα της.

Τα πρώτα βήματα

Η Ζέτα Αποστόλου γεννήθηκε στο χωριό Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας και ήταν αδελφή της επίσης ηθοποιού Νατάσας Αποστόλου. Ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα με την παράσταση “Οδός Ονείρων” του Μάνου Χατζιδάκι ενώ το 1960 έκανε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Από τις πρώτες ταινίες που συμμετείχε ήταν η “Σουσουράδα” και “Θυσιάστηκα για το παιδί μου”.

Μετά την δύση της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, έπαιξε σε κάποιες βιντεοταινίες.

Τη δεκαετία του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές μέχρι που αποσύρθηκε. Παρά την έντονη κινηματογραφική της δραστηριότητα, η Ζέτα Αποστόλου διατήρησε χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πως είναι σήμερα η Ζέτα Αποστόλου

Η αλήθεια είναι ότι η Ζέτα Αποστόλου έχει αποτραβηχτεί εδώ και χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δεν γνωρίζει πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται σήμερα. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της που υπάρχει στην δημοσιότητα είναι αυτή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: