Μόνο Αγγλικά, λουξ εγκαταστάσεις: Το σχολείο που επέλεξαν Μενεγάκη-Μελέτη για τις κόρες τους ξεπερνά τις προσδοκίες

February 3, 2024

Μόνο Αγγλικά, λουξ εγκαταστάσεις: Το σχολείο που επέλεξαν Μενεγάκη-Μελέτη για τις κόρες τους ξεπερνά τις προσδοκίες


Διαφ.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου πηγαίνει στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση όπου εκεί είχε κάνει και τα μαθήματα του νηπιαγωγείου. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Να σας θυμίσουμε ότι στο τέλος της Πρώτης τάξης, η Ελένη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, πήγε στο σχολείο προκειμένου να μάθει πώς τα πήγε η μικρή: «Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πως τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω «μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε;» Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει».

Αυτό είναι το βρετανικό ιδιωτικό σχολείο στο οποίο η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει την κόρη της

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά ενώ τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Στο ίδιο σχολείο φοιτούν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Μενεγάκη Λάουρα και Βαλέρια.

Μάλιστα η Μενεγάκη παλαιότερα έχει πει ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες των παιδιών της καθώς οι περισσότερες είναι Αγγλίδες.

Το συγκεκριμένο σχολείο δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μάθει άριστα την αγγλική γλώσσα και να φοιτήσει σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Στα μαθήματα που κάνουν τα παιδιά, περιλαμβάνεται μουσική όπως φλάουτο, πιάνο, εργαστήρια τεχνολογίας,

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει σύγχρονο θέατρο, πισίνα, εργαστήρια, γήπεδα και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Στο ίδιο σχολείο η Αλεξάνδρα Μαροσούλη και η Μαρίνα Παντζοπούλου

Η Μελέτη έχει μια κόρη, την Αλεξάνδρα Μαροσούλη η οποία θα κλείσει τα 6 τον Απρίλιο και είναι αθλητικός τύπος σαν τους γονείς της.

Τα δύο κορίτσια πηγαίνουν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο, αλλά σε διαφορετική τάξη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: