«Έσκασαν» τα δυσάρεστα για Iωάννη Παπαζήση–Αναστασία Παντούση: Τραγικά νέα 1 χρόνο μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα

February 3, 2024
Δεν ήταν ευχάριστο για τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση να μάθουν τα δυσάρεστα νέα, αφού πέρασε ένας χρόνος από τον έντονο έρωτα που είχαν.

Έσκασαν τα δυσάρεστα για Iωάννη Παπαζήση–Αναστασία Παντούση: Τραγικά νέα 1 χρόνο μετά τον κεραυνοβόλο έρωτα


Διαφ.

Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 1,5 χρόνο κοινής πορείας.

Μπορεί το ζευγάρι να ήταν από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά το τελευταίο διάστημα, πλήθαιναν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν κρίση στη σχέση τους, μετά από ενάμισι χρόνο κοινής πορείας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να έχει χωρίσει αθόρυβα.

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα RealLife κάνει λόγο ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση, ενώ έχουν να παρευρεθούν σε κοσμικό κάλεσμα από τον χειμώνα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ηθοποιός ανάρτησε, για πρώτη φορά, κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια έσβησε την εν λόγω ανάρτηση, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ πιθανό να έχουν χωρίσει.

Στις αρχές της σχέσης του, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, σε πρεμιέρες και events, αλλά χωρίς να επιβεβαιώνουν τη σχέση τους.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός, ερωτηθείς για τη σχέση του με την ηθοποιό, δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία, τονίζοντας πως αυτή η περίοδος αποτελεί ένα παράξενο στάδιο της ζωής του.

Όπως επεσήμανε χωριζόμαστε σε εποχές, σε περιόδους. Αυτή τη στιγμή ζω το καλό και το κακό ταυτόχρονα, είμαι σε αυτή την εποχή. Πέρασα ένα πολύ φωτεινό σημείο και τώρα ζω ένα πολύ παράξενο στάδιο της ζωής μου. Και αυτό περαστικό είναι! Κάθε πράγμα στον καιρό του, έτσι δεν πάει;.

Πως γνωρίστηκαν Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση

Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη Το κόκκινο ποτάμι”, που προβλήθηκε στο Open.

Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!, σημείωνε πριν λίγους μήνες ο ηθοποιός στη Real Life.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός είχε αναφέρει στη Φαίη Σκορδά είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω.

Η 31χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση, τονίζοντας είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια.

Χώρισαν

width=700

width=799


Πηγή

Διαβάστε επίσης: