«Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια»: Σπαράσσει καρδιές η Φαίη Σκορδά

February 3, 2024
Η Φαίη Σκορδά μεγάλωσε στο Κιλκίς με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, και αφήνει τις καρδιές σπαραγμένες.

Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια: Σπαράσσει καρδιές η Φαίη Σκορδά


Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή “Μαμά-δες”, αναφέρθηκε στα όμορφα παιδικά της χρόνια και στο πόσο δεμένη σχέση έχει με την οικογένειά της και την αδυναμία στον πατέρα της.

Σχετικά με τα δικά της παιδικά χρόνια, η παρουσιάστρια υπογράμμισε μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου, αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος.

Για την εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ, εξομολογήθηκε έχασα το παιδί για λίγο σε ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί, πέθανα και ξαναγύρισα. Και ακούγεται μία κυρία στον πάνω όροφο και μου λέει “εδώ είναι Φαίη, μην ουρλιάζεις”.

Όσον αφορά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, επεσήμανε για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου. Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός.

Για τη σχέση της με τους δημοσιογράφους, η Φαίη Σκορδά σημείωσε υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα, τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ.

Ράκος η Φαίη Σκορδά με την απώλεια του πατέρα της

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε μοιραστεί φωτογραφίες από τις οικογενειακές βόλτες με τον πατέρα της, Δημήτρη, ο οποίος ζούσε στο Κιλκίς και “έφυγε” ξαφνικά από την καρδιά του, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Οι αναρτήσεις της Φαίης Σκορδά για τον πατέρα της

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει φωτογραφία στο instagram, με αφορμή την γιορτή του Πατέρα και τη συνόδευσε με τη λεζάντα Σ αγαπώ πολύ Χρόνια Πολλά μπαμπάκα μου, ενώ σε τελευταία ανάρτηση με τον πατέρα της, είχε αναρτήσει φωτογραφία του, αγκαλιά με τον γιο της, Δημήτρη, ανήμερα της ονομαστικής τους γιορτής.

Φαίη

width=425


Πηγή

Διαβάστε επίσης: